Detaylar
Kim cevapladı?ALCYONEUS
Uzman
İstanbul'da oturuyorum. Avrupa yakasında Arduino malzemeleri satan yer önerir misiniz? Sarı motor, su pompası, voltaj regülatörü, Arduino Nano ve adaptör tarzı ürünler alacağım.
Eminönü taraflarında Akbank'ın sağında eski bir bina var onun içerisinde bütün elektronik ve Arduino ile ilgili ihtiyaçlarını giderebilirsin.
En bulunmaz özel değerlerde dirençlerden tut da toptan elektronik ürünlere, kart üretimine kadar bütün imkanlar mevcut.
Yapı eski bir bina girişi nereden bilmiyorum ben kaybolup da girmiştim ama o bölgede sokakta da elektronik firmaları var Türkiye'de belki en rahat ekipman edinebileceğin yer orasıdır.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
25457
Uzman
Karaköy veya Selanik pasajında bulabilir miyim, fiyatlar nasıldır bilginiz var mı?Eminönü taraflarında Akbank'ın sağında eski bir bina var onun içerisinde bütün elektronik ve Arduino ile ilgili ihtiyaçlarını giderebilirsin.
En bulunmaz özel değerlerde dirençlerden tut da toptan elektronik ürünlere, kart üretimine kadar bütün imkanlar mevcut.
Yapı eski bir bina girişi nereden bilmiyorum ben kaybolup da girmiştim ama o bölgede sokakta da elektronik firmaları var Türkiye'de belki en rahat ekipman edinebileceğin yer orasıdır.
Son düzenleme:
ALCYONEUS
Uzman
Karaköy veya Selanik pasajında bulabilir miyim, fiyatlar nasıldır bilginiz var mı?
Benim bildiğim kadarıyla karaköyde dağa çok elektrikçi ağırlıklı firmalar var ama illaki aralarında elektronikçiler de vardır. Selanik pasajında da bulabilirsin ben biraz içini gezmiştim Arduino ile alakalı şeyler satılıyor benim attığım görsel de zaten onun hemen karşı tarafında bulunuyor aralarında sadece yol var. Ama ben kendim Arduino ve devre şemasında bulunan bazı elemanları almak için gittiğimde beni Selanik pasajındaki abiler yolun karşısındaki yere yönlendirdiler çünkü orada bir bina var içi tamamen elektronikçi dolu kimisi fan satıyor kimisi devre basıyor kimisi Arduino ile ilgili şeyler satıyor içerisi çok yoğun. Selanik pasajına göre hem daha büyük hem de daha kalabalık olduğu için ben karşı tarafı önerdim. Fiyatlandırma olarak da için rahat olsun çok yüksek fiyat çekmezler zaten elektronik ürünlerin parça fiyatı her zaman ucuz oluyor özel mikroçipler ve özel mikrodenetleyicilerin fiyatı yüksek oluyor onlar da esnafın eline değil de distribütörlerin elinden geçtiği için öyle. Yani ucuza alırsın hatta sana set yaparlar internetteki fiyatlara göre bedava paraya halledebilirsin. İnternetten çok daha ucuza satıyorlar. Kocaeli'de şehrin genelinde bulamadığım, İstanbul'da Perpa'da bulamadığım direnci orada bulmuştum ve tanesine 1 lira ödemiştim adamlar zaten muhtemelen malı ülkeye kendileri sokuyor o yüzden fiyatların yüksek olma durumu çok yoktur diye düşünüyorum. En başta yazdığım yazıda belki konum hatası olabilir adresi Maps'ten 360 derece gezinti ile sonradan araştırarak buldum.
25457
Uzman
Teşekkür ederim, dediğiniz yere bakacağım.Benim bildiğim kadarıyla karaköyde dağa çok elektrikçi ağırlıklı firmalar var ama illaki aralarında elektronikçiler de vardır. Selanik pasajında da bulabilirsin ben biraz içini gezmiştim Arduino ile alakalı şeyler satılıyor benim attığım görsel de zaten onun hemen karşı tarafında bulunuyor aralarında sadece yol var. Ama ben kendim Arduino ve devre şemasında bulunan bazı elemanları almak için gittiğimde beni Selanik pasajındaki abiler yolun karşısındaki yere yönlendirdiler çünkü orada bir bina var içi tamamen elektronikçi dolu kimisi fan satıyor kimisi devre basıyor kimisi Arduino ile ilgili şeyler satıyor içerisi çok yoğun. Selanik pasajına göre hem daha büyük hem de daha kalabalık olduğu için ben karşı tarafı önerdim. Fiyatlandırma olarak da için rahat olsun çok yüksek fiyat çekmezler zaten elektronik ürünlerin parça fiyatı her zaman ucuz oluyor özel mikroçipler ve özel mikrodenetleyicilerin fiyatı yüksek oluyor onlar da esnafın eline değil de distribütörlerin elinden geçtiği için öyle. Yani ucuza alırsın hatta sana set yaparlar internetteki fiyatlara göre bedava paraya halledebilirsin. İnternetten çok daha ucuza satıyorlar. Kocaeli'de şehrin genelinde bulamadığım, İstanbul'da Perpa'da bulamadığım direnci orada bulmuştum ve tanesine 1 lira ödemiştim adamlar zaten muhtemelen malı ülkeye kendileri sokuyor o yüzden fiyatların yüksek olma durumu çok yoktur diye düşünüyorum. En başta yazdığım yazıda belki konum hatası olabilir adresi Maps'ten 360 derece gezinti ile sonradan araştırarak buldum.
Dediğiniz yer Karaköy Pasajı olarak geçiyor sanırsam, ayrı değiller.
Son düzenleme: