Özele gidiyordun onu kastetmiştim, neyse.
Bak şunu yapman daha iyi olabilir. Psikiyatristler terapist olmadığı sürece tedavi edemez. Asıl tedavi terapidir. Sadece psikiyatriste giden biri kendi kendine terapi yapmak zorundadır. Yoksa ilaç içeyim yerimde durayım bir şey olmaz.
Bu yüzden psikiyatriste devlete git. Kim bakıyorsa baksın önemli değil. İlaç yazsın yeter. İlaçlar seni stabil tutuyor mu önemli olan bu. Bakırköy hastanesinde Tuna Güzide Yener Örüm diye bir doktor var ona bakabilirsin, yorumları iyi.
Senin psikoloğa özele gitmen lazım. Benim bildiğim sadece şu var:
Uzman Kadromuz Bilgen Terapi Enstitüsü
Burada gözüne kestirdiğin varsa ona randevu alabilirsin. Terapi ücretlerini iletişim sayfasındaki numarayı arayıp sor.
Benim kendi gözüme kestirdiğim Ece Göç, Ezgi Özdemir. Ama tabii ki sen kendin bir bak.
Diğer bir konu da şu, psikoloğa gitsen bile terapi dediğin süreç haftada 1 o odada geçirdiğin 60 dk değil. Terapi o odadan çıktıktan sonra da devam etmeli. Eyleme geçmelisin, psikologla beraber yaptığınız plana, sürece uymalısın.
Yukarıdaki link psikologların olduğu. Bu enstitüyü kuran adam İbrahim Bilgen diye bir psikiyatrist.
Hakkımda Dr. İbrahim Bilgen 1968 yılında Adana’da doğan yazar, ilk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. 1994 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi ve 2001’de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’ndan psikiyatri uzmanlığını aldı. Asistanlık eğitimi...
İletişim kısmında ise muayenehanesi var. Yani eğer maddi durumun yeterli ise bu adama direkt randevu alabilirsin, eğer terapi yapıyorsa tabii. Ki yapıyor diye biliyorum ama sen sor.
Bu adam ünlü bir psikiyatrist olduğu için pahalı olabilir, ondan yukarda kendi kurduğu enstitünün psikologlarından da bahsettim.
Bu video kanalını oluşturma amacım sizlerin en doğru, en son ve en güvenilir bilgilere ulaşmanızı sağlamaktır. Bana gelen danışanlarımın gerek kendileri gerekse de aileleri için çare ararlarken maalesef maddi, manevi zorluklar yaşadıklarına tanık oluyorum. Bu kanalda sizlerin aklına takılan her...
Psikiyatrist Dr. İbrahim Bilgen tarafından kurulan Türkiye'nin önemli psikolojik danışmanlık merkezi.
Diğer bir konu, kendin de araştırıp başka bir psikoloğa gidebilirsin. Ben bu adamı biliyorum sadece ondan bu adamdan bahsettim.