Selam, kafam çok karıştığından dolayı insanların farklı fikirleri sayesinden ve bende çok güven sorunu yaşadığımdan direkt işin uzmanına güvenmeye karar verdim. Maddi durumumuz çok iyi değil maalesef yani en azından çalışabilecek duruma gelebilirsem kendim karşılayabilirim özel hastaneye gitmeyi. Şu ana kadar devlette uzun süre şehir hastanesine (Başakşehir Çam Sakura) ve sonrasında Bakırköy mazhar Osman hastanesine gittim. Yine bir tedavi uygulanılıyor ama sürekli farklı doktorun bakması çok kötü bir şey olmalı değil mi? Randevu aldığınız doktor bile çıkmıyor zaten onun "ekip" üyelerinden birisi oluyormuş yani şansınız varsa ona denk gelebiliyorsunuz ama.
Lütfen antipsikiyatri tarzı konuları açmayın çünkü bunu düşünecek veya kaldırabilecek durumda değilim. Kısaca başlıkta olduğu gibi sorum ve fiyatı 2.000 TL'yi geçmediği sürece özele de gidebilirim ancak ona da ayda bir olacak şekilde gidebilirim ve ortalama veya üstü olursa sevinirim. Çok şey istiyor olabilirim ancak bir an önce iyileşip kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum.
Lütfen antipsikiyatri tarzı konuları açmayın çünkü bunu düşünecek veya kaldırabilecek durumda değilim. Kısaca başlıkta olduğu gibi sorum ve fiyatı 2.000 TL'yi geçmediği sürece özele de gidebilirim ancak ona da ayda bir olacak şekilde gidebilirim ve ortalama veya üstü olursa sevinirim. Çok şey istiyor olabilirim ancak bir an önce iyileşip kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: