• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

İstanbul Avrupa yakasında manzaralı uygun fiyatlı restoran önerisi

Lotus

Yetkin
Yer
Georgia Martvili
Selam, ikimiz de genciz ve yıldönümümüz geldi, kız arkadaşımı güzel manzaralı bir restorana götürmek istiyorum lakin bütçem oldukça kısıtlı... :/
Tavsiyelerinize açığım.
Yemeğe ortalama 2500-3000TL civarı harcayabilirim.

Not: Dağ ayısı değiliz, çok şükür.

Şu mekanları önerebilirim:
  • İstiklal Midpoint. Boğaz manzaralıdır. Devasa bir restoran ve güzel bir ambiyansı var. İki kişi 1000 TL'ye çıkmanız mümkün. Tavsiye ederim.
  • 360Istanbul. Ben en son gittiğimde çok pahalı değildi ama Midpoint'ten pahalı olabilir.
  • Litera Restaurant. Bu da Midpoint'ten pahalıdır ama dediğin bütçeye yiyebilmen gerek.
Bu üç restoran da İstiklal üzerinde.

Bonus: İstiklal Welldone. Burasını sana öneremem her ne kadar dünyanın ikinci metrosuna bakıyor olsa da. Bazıları için önemli olabilir ama boğaz manzarasına karşı yemek daha mantıklı, riske girmeye gerek yok

Teşekkür ederim Recep bey, istiklal Midpoint hoş görünüyor orayı deneyeceğim gibi.

@Recep Baltaş bey, bugün kız arkadaşımla bahsettiğiniz mekandaydık. Yemekler ve ortam 10/10, güzel tavsiyeniz için sizlere müteşekkiriz. Tam bir Öğrenci çift dostu bir mekanmış, hem ben hem de kız arkadaşım çok mutlu olduk... Onun gülüşü zaten...

Gittiğimiz mekan istiklal midpoint idi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…