Lotus

Yetkin
Yer
Georgia Martvili
Selam, ikimiz de genciz ve yıldönümümüz geldi, kız arkadaşımı güzel manzaralı bir restorana götürmek istiyorum lakin bütçem oldukça kısıtlı... :/
Tavsiyelerinize açığım.
Yemeğe ortalama 2500-3000TL civarı harcayabilirim.

Not: Dağ ayısı değiliz, çok şükür.

Şu mekanları önerebilirim:
  • İstiklal Midpoint. Boğaz manzaralıdır. Devasa bir restoran ve güzel bir ambiyansı var. İki kişi 1000 TL'ye çıkmanız mümkün. Tavsiye ederim.
  • 360Istanbul. Ben en son gittiğimde çok pahalı değildi ama Midpoint'ten pahalı olabilir.
  • Litera Restaurant. Bu da Midpoint'ten pahalıdır ama dediğin bütçeye yiyebilmen gerek.
Bu üç restoran da İstiklal üzerinde.

Bonus: İstiklal Welldone. Burasını sana öneremem her ne kadar dünyanın ikinci metrosuna bakıyor olsa da. Bazıları için önemli olabilir ama boğaz manzarasına karşı yemek daha mantıklı, riske girmeye gerek yok :)

Şu mekanları önerebilirim:
  • İstiklal Midpoint. Boğaz manzaralıdır. Devasa bir restoran ve güzel bir ambiyansı var. İki kişi 1000 TL'ye çıkmanız mümkün. Tavsiye ederim.
  • 360Istanbul. Ben en son gittiğimde çok pahalı değildi ama Midpoint'ten pahalı olabilir.
  • Litera Restaurant. Bu da Midpoint'ten pahalıdır ama dediğin bütçeye yiyebilmen gerek.
Bu üç restoran da İstiklal üzerinde.

Bonus: İstiklal Welldone. Burasını sana öneremem her ne kadar dünyanın ikinci metrosuna bakıyor olsa da. Bazıları için önemli olabilir ama boğaz manzarasına karşı yemek daha mantıklı, riske girmeye gerek yok :)
Teşekkür ederim Recep bey, istiklal Midpoint hoş görünüyor orayı deneyeceğim gibi.

@Recep Baltaş bey, bugün kız arkadaşımla bahsettiğiniz mekandaydık. Yemekler ve ortam 10/10, güzel tavsiyeniz için sizlere müteşekkiriz. Tam bir Öğrenci çift dostu bir mekanmış, hem ben hem de kız arkadaşım çok mutlu olduk... Onun gülüşü zaten... 🥹

Gittiğimiz mekan istiklal midpoint idi.

Son düzenleme: