İstanbul Bayrampaşa'da piyasa değeri 5 milyon lira olan 3 ton tereyağı görünümlü margarin ele geçirildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 495
  • Etiketler Etiketler
    lira
Makaleler
1
İstanbul Bayrampaşa'da piyasa değeri 5 milyon lira olan 3 ton tereyağı görünümlü margarin ele geçirildi. Yağların üzerine ünlü markalara ait sahte etiketler yapıştırılmış. Yani bu demek oluyor ki bizim marketten aldığımız her marka ürün orijinal olmayabilir Uzun süredir şampuanlardan şüpheleniyordum. Head Shoulders'ın ürünleri bazı marketlerde çok alt fiyatlardan satılıyor. Almıştım kepek karşıtı yazıyordu ama saçım deli kafasına döndü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağaç kemirelim.

Orijinal şampuanda kepek yapıyor alakası yok çünkü içinde kepeğe en iyi gelen Zinc pyrithione maddesi yok insan sağlığına zararlı olduğu için 2022 yılında yasaklandı.

Bakkaldan çakkaldan bir şey almayın, kim nerden ne alıyor ne satıyor belli değil. Efendi efendi gidin Migroslara Bimlere oradan alın.

Head Shoulders'ın ürünleri bazı marketlerde çok alt fiyatlardan satılıyor. Almıştım kepek karşıtı yazıyordu ama saçım deli kafasına döndü.

Bu yüzden olabildiğince bilinen marketlere gitmeye çalışıyorum. Garanti değil ama başka yol yok, denetimleri doğru dürüst yapamıyorlar ya da yapmak istemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…