Makaleler
1
İstanbul Bayrampaşa'da piyasa değeri 5 milyon lira olan 3 ton tereyağı görünümlü margarin ele geçirildi. Yağların üzerine ünlü markalara ait sahte etiketler yapıştırılmış. Yani bu demek oluyor ki bizim marketten aldığımız her marka ürün orijinal olmayabilir 😢 Uzun süredir şampuanlardan şüpheleniyordum. Head Shoulders'ın ürünleri bazı marketlerde çok alt fiyatlardan satılıyor. Almıştım kepek karşıtı yazıyordu ama saçım deli kafasına döndü.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul Bayrampaşa'da piyasa değeri 5 milyon lira olan 3 ton tereyağı görünümlü margarin ele geçirildi. Yağların üzerine ünlü markalara ait sahte etiketler yapıştırılmış. Yani bu demek oluyor ki bizim marketten aldığımız her marka ürün orijinal olmayabilir 😢 Uzun süredir şampuanlardan şüpheleniyordum. Head Shoulders'ın ürünleri bazı marketlerde çok alt fiyatlardan satılıyor. Almıştım kepek karşıtı yazıyordu ama saçım deli kafasına döndü.

Ağaç kemirelim.

Orijinal şampuanda kepek yapıyor alakası yok çünkü içinde kepeğe en iyi gelen Zinc pyrithione maddesi yok insan sağlığına zararlı olduğu için 2022 yılında yasaklandı.

Head Shoulders'ın ürünleri bazı marketlerde çok alt fiyatlardan satılıyor. Almıştım kepek karşıtı yazıyordu ama saçım deli kafasına döndü.

Bu yüzden olabildiğince bilinen marketlere gitmeye çalışıyorum. Garanti değil ama başka yol yok, denetimleri doğru dürüst yapamıyorlar ya da yapmak istemiyorlar.