Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Muhteşemler hocam, yapıyorsunuz bu sporu 
- Makaleler
- 5
Hangi kamera?
Bunlardan çok güzel wallpaper olur yalnız. 
Benim kameram niye böyle değil ya
(X7 Pro kullanıyorum
)
DarthGorsoy
Bilgin
Bunlar Fujifilm X-S10'la çekildi, lens olarak XF18-55 F2.8-F4, arşivimden yani. Güncel olarak da Fujifilm X-S20 ve XF16-80 F4 kullanıyorum. 2 senenin ardından makine aldim ama İstanbul'a yolum düşmedi. Tam istanbul'dan geldim, makineyi o zaman alabildim... Bir gidersem umarım, 5000 yıllık arşivim dizecegim
Benim kameram niye böyle değil ya(X7 Pro kullanıyorum
)
Elle işliyorum hocam çünkü ben. Profilimde konusu var, bir bakın
Teşekkürler hocam. Durmasın oyle, paylaşayım dedim. Sizden de bekliyorum bir seyler
Makineyi aldığımdan beri test, o bu derken 500 fotoğraf çekmişim. Çoğu da çoklu uzay çekimi zaten. Köyden dönünce bir seyler çekmeye baslarsam wallpaper konuları açacağım. Herkes beğendiğini alır kayıpsız bir sekilde indirir.
Elma ısıran
Üstün
Saturasyon neden böyle ya tüm fotoğraflarında? Gözüm yanıyor resmen cayır cayır. O nasıl bir mavi gözünü seveyim.
Ayrıca ikinci fotoğraftaki alt boşluk nedir öyle? Altta kaldırımın çirkin görüntüsü de kadraja girmiş ayrıca ve bütün fotoğrafı baltalamış. Kadrajlama da hatalı epey.
İlk fotoğraf fena değil ancak sağdaki direk kadrajın tüm dengesini bozuyor. Tıpkı bir terazi gibi fotoğrafın sağ tarafını ağırlaştırıyor. O olmasaymış daha iyi olur muş.
Kendini geliştirebilirsin. En azından uğraşıyorsun.
Ayrıca ikinci fotoğraftaki alt boşluk nedir öyle? Altta kaldırımın çirkin görüntüsü de kadraja girmiş ayrıca ve bütün fotoğrafı baltalamış. Kadrajlama da hatalı epey.
İlk fotoğraf fena değil ancak sağdaki direk kadrajın tüm dengesini bozuyor. Tıpkı bir terazi gibi fotoğrafın sağ tarafını ağırlaştırıyor. O olmasaymış daha iyi olur muş.
Kendini geliştirebilirsin. En azından uğraşıyorsun.
Eline sağlık hocam. Fotoğraflarda mavi sanki biraz fazla ağır basıyor gibi. Yine de güzel bence.
DarthGorsoy
Bilgin
Eline sağlık hocam. Fotoğraflarda mavi sanki biraz fazla ağır basıyor gibi. Yine de güzel bence.
Bogazda mavi bassın hocam ya
Olur, koy indirelim. 

Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi