• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

İstanbul Küçükçekmece'de bir anne 10 yaşındaki kızını sokağın ortasında darp etti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eren T.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Allahım bir de gördün mü falan diyor, lan sen gördün mü? Çocuk bu lan çocuk, abi bakamayacaksan çocuk yapmayacaksın.

Hocam abartalım, abartalım tamam mı. Sokağın ortasında çocuk darp edilmez, Allah aşkına sence bu çocuk ne yapmış olabilir 10 yaşında? Kadın "Allah Belanı Versin" demese almayacaktı belki, ayrıca sokakta bunu yapan kadın evde neler yapmaz, çocuk bunlara rağmen şımarık olamaz bence.

Benim annem de beni yolda birkaç kez bırakmıştır, neden bıraktı diye sorarsanız marketten ağlayarak bir şey istemiştim para yoktu ve yarım saat ağladım, sonunda bırakıp gitti ve 5 dakika sonra gel buraya diyerek alıp götürmüştü beni, bu olayda da buna benzer bir şey olmuş olabilir.

Hocam annenizin yanında 3-4 tane kadın olduğunu düşünün hele bir de annenize kızıyorlar sizce yine sizi bırakıp gider miydi? Ayrıca çocuğu darp ettiği yazıyor başlıkta hocam, böyle şeyleri normalleştirmeyelim hadi evde 1-2 dayak atarsın ona lafımız yok ama sokakta, mahallede yapılmaz hocam.

Anneler döver de sever de.
Anayasal olarak yasak olan bir şeydir şiddeti aklı başında olan ebeveynlik eğitimini almış psikolojik sorunları olmayan ebeveynler çocuklarına şiddet uygulamaz.

Fakat burada çocuğu bırakıp giden bir anne var kadınlar ne oluyor demese kadın bırakıp gidecek çocuğu resmen geri dönmeye'de niyeti yok Video'yu dikkatlı izlediyseniz bildiğin kadın gidiyor kadınlar senin gibi anne olmaz olsun Allah belanı versin deyince sinirlenip geri dönüyor ve çocuğu almaya çalışıyor belki aldıktan sonra çocuğu dövecek tekrar kadınlar Gene'de vermemiş Video'nun sonunda çocuğu helal olsun.

Sizin düşündüğünüz sağlam bir kafa değil çocuk esirgeme kurumunda çalışan biri benim ne demek istediğimi çok net anlayacak bu anne çocuğu gözden çoktan çıkarmış çocuğu resmen bırakıp gidiyor ve çocuğu tekrar dövmek için bence geri dönüyor bu anne düşman başına çocuğa bu ileride çok büyük travma yaratacak nokta.

Darp önemli değil de alın götürün şunu demesi çok ağır.

İfadeler: 995
Kendini bilmiş sananların çoğununda hiçbir şey bilmediği bir aşikar dayak ilkel bir şeydir günümüz dünyası ise ilkel bir dünya değildir başka bir çözüm bulamayınca şiddeti kullanan insana ne denir burada yazmayım sonra rahatsız olurlar.

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…