Bak bu basit bir dövme değil yav kadın resmen çocuğu terk ediyor! Rezillik, bir de gidin alın diyor yav çıldıracağım. Abicim bakamayacaksan çocuk yap-ma-ya-cak-sın! Bu kadar basit.

Hocam bakın bir olay bu kadar büyüdüyse zaten büyük ihtimalle anne bu çocucuğu çok kötü bir şekilde dövmüştür görüntülerin öncesinde, hadi diyelim dövdü çok sinirliydi ya alın gidin ne demek? Daha 10 yaşında çocuk bu mahallenin ortasında nasıl bir olay olabilir ya nasıl bir olay olabilir hocam?

Büyük ihtimalle çocukta çok büyük travma olarak kalacak bu.
Allahım bir de gördün mü falan diyor, lan sen gördün mü? Çocuk bu lan çocuk, abi bakamayacaksan çocuk yapmayacaksın.

Olay ne bilmiyoruz, küçük bu yaştaki 7/24 telefonda youtube izleyen çocuklar şımarık oluyor kendi kardeşimden biliyorum, çocuk da göründüğü kadar masum değildir zaten. videoda ne halin varsa gör deyip gidiyor ve geri dönüyor kadın zaten bırakıp gitmiyor çocuğu, ABARTMAYIN.
Hocam abartalım, abartalım tamam mı. Sokağın ortasında çocuk darp edilmez, Allah aşkına sence bu çocuk ne yapmış olabilir 10 yaşında? Kadın "Allah Belanı Versin" demese almayacaktı belki, ayrıca sokakta bunu yapan kadın evde neler yapmaz, çocuk bunlara rağmen şımarık olamaz bence.

Benim annem de beni yolda birkaç kez bırakmıştır, neden bıraktı diye sorarsanız marketten ağlayarak bir şey istemiştim para yoktu ve yarım saat ağladım, sonunda bırakıp gitti ve 5 dakika sonra gel buraya diyerek alıp götürmüştü beni, bu olayda da buna benzer bir şey olmuş olabilir.

Benim annem de beni yolda birkaç kez bırakmıştır, neden bıraktı diye sorarsanız marketten ağlayarak bir şey istemiştim para yoktu ve yarım saat ağladım, sonunda bırakıp gitti ve 5 dakika sonra gel buraya diyerek alıp götürmüştü beni, bu olayda da buna benzer bir şey olmuş olabilir.
Hocam annenizin yanında 3-4 tane kadın olduğunu düşünün hele bir de annenize kızıyorlar sizce yine sizi bırakıp gider miydi? Ayrıca çocuğu darp ettiği yazıyor başlıkta hocam, böyle şeyleri normalleştirmeyelim hadi evde 1-2 dayak atarsın ona lafımız yok ama sokakta, mahallede yapılmaz hocam.

Anayasal olarak yasak olan bir şeydir şiddeti aklı başında olan ebeveynlik eğitimini almış psikolojik sorunları olmayan ebeveynler çocuklarına şiddet uygulamaz.

Olay ne bilmiyoruz, küçük bu yaştaki 7/24 telefonda youtube izleyen çocuklar şımarık oluyor kendi kardeşimden biliyorum, çocuk da göründüğü kadar masum değildir zaten. videoda ne halin varsa gör deyip gidiyor ve geri dönüyor kadın zaten bırakıp gitmiyor çocuğu, ABARTMAYIN.
Fakat burada çocuğu bırakıp giden bir anne var kadınlar ne oluyor demese kadın bırakıp gidecek çocuğu resmen geri dönmeye'de niyeti yok Video'yu dikkatlı izlediyseniz bildiğin kadın gidiyor kadınlar senin gibi anne olmaz olsun Allah belanı versin deyince sinirlenip geri dönüyor ve çocuğu almaya çalışıyor belki aldıktan sonra çocuğu dövecek tekrar kadınlar Gene'de vermemiş Video'nun sonunda çocuğu helal olsun.

Sizin düşündüğünüz sağlam bir kafa değil çocuk esirgeme kurumunda çalışan biri benim ne demek istediğimi çok net anlayacak bu anne çocuğu gözden çoktan çıkarmış çocuğu resmen bırakıp gidiyor ve çocuğu tekrar dövmek için bence geri dönüyor bu anne düşman başına çocuğa bu ileride çok büyük travma yaratacak nokta.

Kendini bilmiş sananların çoğununda hiçbir şey bilmediği bir aşikar dayak ilkel bir şeydir günümüz dünyası ise ilkel bir dünya değildir başka bir çözüm bulamayınca şiddeti kullanan insana ne denir burada yazmayım sonra rahatsız olurlar.