Hocam arkadaşın üzerine fazla gidiyorsunuz. Arkadaş öyle biri değil çok iyi bir insan kendisiyle konuşmuşluğum geçmiştir kendisi sadece çocuk şımardığı için annesi çileden çıkıp yanlış bir davranışla çocuğu dövmüş yoksa hiçbir anne çocuğunu dövmesi doğru değil gibi bir şey demiş yani savunmamış dayağı bence.
Detaylar
Kim cevapladı?Başka bir yorumundada başka bir şey yazıyor 'anneler döver de sever de' bu ne oluyor o zaman?Hocam arkadaşın üzerine fazla gidiyorsunuz. Arkadaş öyle biri değil çok iyi bir insan kendisiyle konuşmuşluğum geçmiştir kendisi sadece çocuk şımardığı için annesi çileden çıkıp yanlış bir davranışla çocuğu dövmüş yoksa hiçbir anne çocuğunu dövmesi doğru değil gibi bir şey demiş yani savunmamış dayağı bence.
- Makaleler
- 9
Olay ne bilmiyoruz, küçük bu yaştaki 7/24 telefonda youtube izleyen çocuklar şımarık oluyor kendi kardeşimden biliyorum, çocuk da göründüğü kadar masum değildir zaten. videoda ne halin varsa gör deyip gidiyor ve geri dönüyor kadın zaten bırakıp gitmiyor çocuğu, ABARTMAYIN.
Çünkü millet polisi arıyor kadın da korkuyor haliyle farkettiysen en sonda alıp götürmeye çalışıyor.
pecer şatlab
Yetkin
Çünkü millet polisi arıyor kadın da korkuyor haliyle fark ettiysen en sonda alıp götürmeye çalışıyor.
O kadar ayrıntılı izlemedim olabilir, kadının şiddet uyguladığı video var mı hocam? Sonda ne şiddeti ya da diyor.
- Makaleler
- 9
O kadar ayrıntılı izlemedim olabilir, kadının şiddet uyguladığı video var mı hocam? Sonda ne şiddeti ya da diyor.
Maalesef.
Onu görmedim hocam bir şey diyemem savunulacak tarafı yok bu yazının ama arkadaşa Gene'de bu kadar yüklenilmesi hoş değil arkadaş bence gene aynı düşündüğüm gibidir arkadaş Onu'da annesi şımardığı için dövmüştür sonra gönlünü alır misali ama dediğim gibi bu Kelime'de hoş değil ama arkadaş böyle demeye çalışmış olabilir bilemiyorum dediğim gibi savunulacak tarafı yok arkadaş biraz sert çıkışmış.Başka bir yorumundada başka bir şey yazıyor 'anneler döver de sever de' bu ne oluyor o zaman?
- Makaleler
- 1
Bazilari anne olmayi hak etmiyor.
Çocuk değil 10 yaşında diyor bir de. Bebek o daha. Giderken kızın peşinden gitmeye çalışmasına kahroldum. Vatandaş da ''gördün mü, gördün mü, ne diyor'' diyerek iyice travma yaratıyor çocukta.
Bilen var mı olayın akıbeti ne olmuş?
Bilen var mı olayın akıbeti ne olmuş?
Yeni konular
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-