Bugün Nişantaşı'ndaydım, kısaca İstanbul'un göbeğinde. Baktım, internet gerçekten yavaş. Google'da arama bile yapamıyordum. Bir Speedtest yapayım dedim. Speedtest'i yaparken bile canım çıktı. Yanımda Turkcell hat takılı telefon vardı, 170 download, 80 upload verdi. Vodafone, açık ara en rezil operatör olduğunu gerçekten tekrardan kanıtladı. Ne diyeyim ki? Ödediğim para da az değil.
Detaylar
Kim cevapladı?Eki Görüntüle 150772
Bugün nişantaşı'ndaydım, kısaca İstanbul'un göbeğinde. Baktım, internet gerçekten yavaş. Google'da arama bile yapamıyordum. Bir Speedtest yapayım dedim. Speedtest'i yaparken bile canım çıktı. Yanımda Turkcell hat takılı telefon vardı, 170 download, 80 upload verdi. Vodafone, açık ara en rezil operatör olduğunu gerçekten tekrardan kanıtladı. Ne diyeyim ki? Ödediğim para da az değil.
Vodafone zaten rezalet canı çekince internet çeker veya çekmez son 2 aya faturam bitiyor Turkcell'e geçeceğim en lanet hat operatöru.
Vodafone diye bir şey yok yamalanmış telsim var. Telsimden bu yana bir gram geliştirmeleri yok.
Vodafone dediğin SMS için değil, arama yapmak için değil, internet için değil, hiç bir şey için kullanılmaz. Maalesef fiyatları yüzünden tercih ediliyor. Büyük rezillik.
Gittiğim yerde telefonla konuşurken çekmiyor, internet çekmiyor bakan direkt "Vodafone dimi?" diyor.
'tan bir şey bu.
Yok hocam canı istese de çekemiyor öyleVodafone zaten rezalet canı çekince internet çeker veya çekmez son 2 aya faturam bitiyor Turkcell'e geçeceğim en lanet hat operatöru.
Yeni konular
-
Mercusys MR60X AX1500 2 router ile internet bağlantısı kullanılamıyor
- hasansaygılı
-
-
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet