• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

İstanbul'da 28 yaşındaki kadın öğretmen, 14 yaşındaki erkek öğrencisini taciz etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    erkek kadın
Tamam öğrenci olacak artık ne olduğunu söylersem ban yiyeceğim tip de istemiş olabilir de, ulan öğretmen bozuntusu hiç mi utanmadın? Haber eski evet ama daha geçen gün bir polisimiz şehit edildi, şehit edenin asılması lazım, nasıl bir yozlaşma içerisindeyiz arkadaş anlamıyorum ki. Tüm etik değerleri yuttu bitirdiler.

14 yaşındaki çocuk istemiştir diyen arkadaşları sadece haberdeki cinsiyet taraflarını değiştirip aynı cümleyi kurmalarını istiyorum. 28 yaşındaki erkek öğretmen 14 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girdiği zaman da "14 yaşındaki kız istemiştir" diyebilirler mi?

Hocam ben isteyecek elemanlar tanıyorum + kınıyorum. Ne yazıkki böyle muhabbetler dönüyor, ancak öğretmen hiç mi utanmadı bilmiyorum. İnsanlık ayıbı gerçekten.

Aynı şey değil. Bu ülkenin erkeklerinin büyük bir kısmı abaza. Lisede sınıfımdakiler kadın tarih hocasının arkasına o kadar bakıyordu ki, hiç önlük giymeyen kadın önlük giymeye başladı. Sonra bakmayı kestiler. Zaten sömestr tatilinden sonra tayinini istemiş.

Haber ilk çıktığında gündem olmamıştı. O zaman da ayni muhabbet yapılıyordu. Konu kadınlar olunca ortalığı ayağa kaldıran mor renkli orgutler konu erkek olunca istemiştir diyorlar.

Bence kadının da öğrencinin de vatandaşlıktan atılması lazım, böyle önlemler alınmazsa Türk milleti olarak sonumuz gelecek.

Haber eski olsa da yorumlar da haber değerinde. Bazı insanlar cidden bizimle aynı türden olamaz.
Demek istediğim, bu haber aylar önce burada payalsilmaliydi. Şu an davada karara varıldı ve kadın hapis cezası aldı. Turkiye'de bir şey tepki görmesi gerektiği anda gormuyor, haber sayfaları da reyting için bir konuyla ilgili gelişme olduğunda başlığı olay yeni olmus gibi veriyor.

Eğitim çok önemli derken eğitim verilmesi gereken yerlerde de böyle şeyler oluyor.

1- Abazalıkla alakası yok, bu kimyasal, biyolojik ve hormonal bir şey.
2- O yaşta kadınlara bakmak gayet normal, birlikte olma yaşı 15-16'lara inmiş zaten.
3- O bahsettiğin lisede, lise okuyanların %90'ı milli olmuştur zaten.

Ama bahsedilen 14 yaşındaki öğrenciye, kadın öğretmenin bir şeyler arzulaması. Bu normal değil...

Haber sayfaları verdi zaten. Arkadaş büyük ihtimalle hortlatılmış reddit konusunu gördü ve araştırmadan paylaşıldı. Haberin orijinalini paylaştım ama onu da silmişler...

Moderasyona başlığı davada karara varıldı benzeri bir başlık yapin diye rapor ettim reddedildi. Örneğin: 28 yaşındaki öğretmenin 14 yaşındaki öğrencisini taciz ettiği davada 14 yıl hapis cezası kararına varildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…