Detaylar
Kim cevapladı?
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Bizim burada 4.3 oldu diyorlardı.
Gümüş hacı köy merkezli. Yalan olmasın bildiğim bu kadar. 2 kere olmuş.
Kendi adıma neden konuşmuşum gene.
Geçmiş olsun herkese.
Gümüş hacı köy merkezli. Yalan olmasın bildiğim bu kadar. 2 kere olmuş.
Kendi adıma neden konuşmuşum gene.
Geçmiş olsun herkese.
Taksici Musa Fedaisi 8
Yetkin
İmkanı olan bu şehirden kaçsın.
- Makaleler
- 17
Büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum, görece büyük bir depremin artçıları olur elbette. 4 büyüklüğünün altındaki depremlerin haber değeri olmadığı kanaatindeyim.
Düzeltme: İlk yazdığım mesaj saygısızlık olarak anlaşıldığı için düzenleme kararı aldım, kusura bakmayın.
Düzeltme: İlk yazdığım mesaj saygısızlık olarak anlaşıldığı için düzenleme kararı aldım, kusura bakmayın.
Son düzenleme:
Vallaha biz o korkunç geceyi yaşadık bu kardeşlerimiz de korkmuş konu açmışlar tabi haber değeri olacak
- Makaleler
- 17
Ben de bizzat Kahramanmaraş depremini yaşamış biri olarak söylüyorum 4'ün altındaki depremler gerçekten haber edilecek kadar önemli değil.Vallaha biz o korkunç geceyi yaşadık bu kardeşlerimiz de korkmuş konu açmışlar tabi haber değeri olacak![]()
Biz deprem sonrası iş yerinde kalırken 8 kilometre ötemizde Ceyhan’da 4.3’lük depremi kapılar sallana sallana pencere zangırdayana hissettik. Derinlik çok düşük olursa yine korkutur.
- Makaleler
- 6
Önemli bir şey değil. 6.2'lik depremin artçısı olduğunu söyledi Üşümezsoy ve diğer birkaç jeolog. 5 üstü olmadığı sürece sıkıntı değil pek bunlar.
- Makaleler
- 14
En son yaşanan İstanbul sallantısından yarım saat önce de Silivri açıklarında 4 büyüklüğünde deprem olmuştu. Eğer bu olan deprem de öncü deprem ise haber değeri inan var. Şu anda kaçışımı bile kolaylaştırarak bilgisayarın başına geri oturdum. (9 saniyede dışarıdayım.)