Detaylar
Kim cevapladı?Şişli Etfal'de ayakta s.çan teyzeye diss atmış. Merak edilecek bir şey yok.
25457
Uzman
Tüm bu sürec o teyzeyle baslamıstı, fakat uzun zamandır s.cma haberi yoktu. Video cok garip bu arada, sonda şakayı patlatan dayı, s.can adamın yürüyüsü ve yıllardır bu anı bekliyormus gibi maske takan kisi. Adam dans ederek kalan parcaları atmaya calısmıs olabilir bilemiyorum.Şişli Etfal'de ayakta s.çan teyzeye diss atmış. Merak edilecek bir şey yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Kahkaha attım.Şişli Etfal'de ayakta s.çan teyzeye diss atmış. Merak edilecek bir şey yok.
Bu arada konu çok ilginç ya, kim bilir kaç akıl hastasının yanından geçiyoruz gün içinde...
Adam haklı abi. Eskiden şehirler arası otobüslerde, tuvalet vardı. Kaldırdılar, adam da böyle yapmış. (!).
Videodaki şahıs eğer aklımdaki kişiyse (ki %99 aklımdaki şahıs, yüzünden ve halinden anladım) zihinsel sorunları var. Genel olarak hep aynı otobüse biniyor, herkesi her seferinde rahatsız ediyor. Bu ilk vukuatı değil. Devlet neden bu kişiyle ilgilenmiyor anlamıyorum. Gerçi benim sorduğumda soru olsa 
Çok düşük ihtimal ama, Taksim Delisi Cenk mi acaba?Videodaki şahıs eğer aklımdaki kişiyse (ki %99 aklımdaki şahıs, yüzünden ve halinden anladım) zihinsel sorunları var. Genel olarak hep aynı otobüse biniyor, herkesi her seferinde rahatsız ediyor. Bu ilk vukuatı değil. Devlet neden bu kişiyle ilgilenmiyor anlamıyorum. Gerçi benim sorduğumda soru olsa![]()
Rogue
Uzman
O sondaki hareketlerden belli değil mi zaten nasıl rahat yapabildiği? Ya pilot olmuş ya da zihinsel bir engeli var. Üçüncü seçenek kurtulmak için deli taklidi yapıyor.Ben evimin tuvaletinde bile işimi görürken stres oluyorum. Bu adam o kadar insanın içinde nasıl oluyor da rahat rahat patır kütür bırakıyor olduğu yere çok garip. Bu adamı incelemek lazım.
Bu en baştaki amca şu adama çok benziyor bir de.
Son düzenleme:
Birini bıçaklamadığına sevindim. Geçmiş olsun.