Gercekten Ingilizcenin isinden haberdar olmayan insanlar var. Fotograftaki universite tahmin ettigimse acilali iki hafta oldu, gayet normal o sebeple.

A1 ingilizce egitimiden ne beklediginizi cozemedim.

Kullandiklari kitaplar gayet makul kitaplar btw. Ben bir sorun goremedim cunku mesleki ingilizce egitimi değil.

Hepsi böyle olmalı.
Sıfırdan başlayıp temel konular hızlıca geçilmeli ama verilmeli.
Temelsiz olan her şey kısır kalmaya mahkumdur. Ülkemizde ki eğitimin durumu malum.
O videoda beni irite eden tek şey '' ses''

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu yüzden ülkemizde okumayacağım işte.

Ülke de adam gibi türkçe eğitimi bile verilmiyor, Üniversitede biraz absürt görünmüş ama ülke, ülke olsaydı bu durumlar olmazdı zaten. Bu yüzen ülkede okumayacaksanızda zaten okumayın. Tabii ki Türkiye'de okunmaz, ama bu sebeple okumayacağım demek biraz absürt geldi bana. Hala yazım kurallarını bilmeyen insanların var olduğu bir ülkede ingilizcenin bilinmemesi pekte anormal değil gibi.

Ülke de adam gibi türkçe eğitimi bile verilmiyor, Üniversitede biraz absürt görünmüş ama ülke, ülke olsaydı bu durumlar olmazdı zaten. Bu yüzen ülkede okumayacaksanızda zaten okumayın. Tabii ki Türkiye'de okunmaz, ama bu sebeple okumayacağım demek biraz absürt geldi bana. Hala yazım kurallarını bilmeyen insanların var olduğu bir ülkede ingilizcenin bilinmemesi pekte anormal değil gibi.
Lafımı düzeltiyorum, ülkede direkt olarak hiçbir şekilde adam gibi eğitim verilmiyor. Bir sınıfa 40 50 tane öğrenci koyuyorlar, bir tanede öğrenci hangi biri konuyu nasıl anlasın? yarım yamalak bilgilerle sınıf geçiliyor sonuç bu oluyor, üniversitedeki hocada da, öğrencilerde de suç yok. Sorunun başı belli.

Şahsen ben bir sıkıntı göremedim. Hazırlık sınıflarında seviyeler olur. Öğrenciler bu seviyelere göre eğitim alır. Sen İngilizce bilmeyen bir kişiyi üst kademeye koyarsan en temel bilgileri nasıl öğrenecek? Bu yaşa kadar öğrenemediyse diyorsunuz da herkesin ideali, çevresi ve imkanı aynı olmayabilir. Benim çevremde herkes İngilizce bilir mesela. Bende biliyorum. Ama üniversiteye gittiğimde A1 bile olmayan seviyelere tanık oldum.