Down sendromlu çocukların aklı başında bir bilinci yoktur, yani bunu biliyor olmanız lazım aslında. Benim anlatmam bile ironik de neyse, asıl sorun aile. Bu çocuk ile bebeği yan yana bırakmaları sorumsuzluk.
Evet ama 17 yaşında birisi. Cezai işlem görebilecek yaşta. Ve aile de sorumlu. Bebek ve çocuğa bakmamışlar.

Bebeğin babası yakınımızdır hocam, kendisi çok kötü halde annesi sinir krizi geçirmişti.
Çok kötü gerçekten... annemle dün akşam bu konuyu konuştuk, kadın dertlendi. Annesini düşünemiyorum bile.

Ve aile de sorumlu. Bebek ve çocuğa bakmamışlar.
Sorumlu olan aile, cezai işlem ona uygulanmalı. Çünkü aklı başında olmayan birisi hiçbir devletin hukukunda sorumlu tutulamaz.

Çok kötü gerçekten... Annemle dün akşam bu konuyu konuştuk, kadın dertlendi. Annesini düşünemiyorum bile.

Kendimi öldüreceğim kapıyı açık bırakmayacaktım diye bağırmış hocam çocuk panik edince beynini kullanamıyor, hastalığından dolayı bebeği aşağıya atmış.
Kapı açıktı hocam bu arada bebeğin olduğu yer çocuk içeri girip panikle kapıyı kapattı ve aşağı attı bebeği.

Kendimi öldüreceğim kapıyı açık bırakmayacaktım diye bağırmış hocam çocuk panik edince beynini kullanamıyor, hastalığından dolayı bebeği aşağıya atmış.
Kapı açıktı hocam bu arada bebeğin olduğu yer çocuk içeri girip panikle kapıyı kapattı ve aşağı attı bebeği.
Hocam tam anlamadım daha açıklayıcı yazar mısını?

Hocam tam anlamadım daha açıklayıcı yazar mısını?

Bizim iş arkadaşımız yani bebeğin babası misafirliğe gidiyorlar bebek evde kalıyor ve kapı açık kalıyor, down sendromlu misafirliğe gidilen çocuk bebeğin yanına gidip kapıyı kapatıyor ve anne baba bu sesi fark edince kapıya vuruyor ondan sonra down sendromlu çocuk panik olunca bebeği aşağı atıyor.

Bizim iş arkadaşımız yani bebeğin babası misafirliğe gidiyorlar bebek evde kalıyor ve kapı açık kalıyor, down sendromlu misafirliğe gidilen çocuk bebeğin yanına gidip kapıyı kapatıyor ve anne baba bu sesi fark edince kapıya vuruyor ondan sonra down sendromlu çocuk panik olunca bebeği aşağı atıyor.
Yazık olmuş cidden ya...

Spordan ciktim mutlu mesut, foruma gireyim dedim haberi görünce boğazım düğümlendi.
Diyecek bir şey yok, keşke çekmenin de anlamı yok. Sabir versin iki tarafa da.

Ayrıca, hamilelikte belli oluyor bu tarz özel bakıma ihtiyaç duyacak insanlar. Yazıktır, günahtır diye bile bile dünyaya getirmek bencillik.