Durumu ortalama birisi için Maltepe olabilir, ama benim çok param olsa Sarıyer’e taşınırdım. Hem kaostan biraz bile olsa uzak hem hırtlar çok gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda İstanbul'a taşınacağım ama birkaç semt harici özellikle sosyolojik açıdan durumunu bilmiyorum. Acaba İstanbul'da oturanlar Pendik, Tuzla, Büyükçekmece başta olmak üzere çok da pahalı olmayan semtlerden nereleri önerirler?
İstanbul'da ailem ile yaşarken Beylikdüzü'nde yaşıyorduk. Evlerin çoğu site içinde ve çoğunda havuz var. O zamanlar pek sorun çıkmıyordu. Şuan nasıl oldu bilmiyorum.

Kağıthane saygılı şoförleri ve milletiyle bilinen ünlü bir yerdir. Çok elit bir yer ki, kaldırıma araç park edildiğini gördüğünüzde direkt olarak Kağıthane'de olduğunuzu anlıyorsunuz. Macera arıyorsanız herhangi birisiyle göz teması kurmanız yeterli. 😇

İstanbul'da ailem ile yaşarken Beylikdüzü'nde yaşıyorduk. Evlerin çoğu site içinde ve çoğunda havuz var. O zamanlar pek sorun çıkmıyordu. Şuan nasıl oldu bilmiyorum.
Yani öyle site, havuz gibi dertlerim yok ki açıkçası sitede olmasını da pek istemiyorum. Sonra yönetimle sorun çıkabiliyor aidat konusunda ama bir güzel tarafı fiber internet oluyor. :)

Durumu ortalama birisi için Maltepe olabilir, ama benim çok param olsa Sarıyer’e taşınırdım. Hem kaostan biraz bile olsa uzak hem hırtlar çok gelmiyor.
Çok param olsa İstanbul'a taşınmam. :)

Hocam ben Çekmeköy'de yaşıyorum yaklaşık 10 yıldır belki daha fazla, son zamanlarda keko faaliyetlerinde artış gözükse de kiralar vesaire gayet uygun (en azından yakın zamana kadar öyleydi şimdi nedir tam bilemiyorum) öyle çok fazla aman aman tarafı yok doğa parkı var mecidiye parkı var çavuşbaşı caddesinde Starbucks klasik madenler metrogarden falan ama genel olarak iyi uygun bir yer öyle tıklımtıkış her yeri bina da değil.
Samandıra ve Ümraniye tarafı olabilir de üst taraflar çok uzak kaçıyor. Gerçi oralarda pek ilan da görmedim ama yine bakarım.