Bütçe
10.000 TL

bülent korkmaz

Başarılı
Orta parmağımdan bileğime kadar uzunluk 20 cm, işaret parmağımdan serçe parmağıma kadar 9 cm. Araştırdığım kadarıyla elimin bedeni L beden. Normalde relax iken palm tutuyorum, odaklandığımda claw ile palm arası bir şey oluyor.

Elimin büyüklüğü sebebiyle çok fazla mouse seçeneği yok. Bütçem 10k. Ağır ve elime oturan mouse kullanmayı tercih ediyorum. Kablolu kablosuz fark etmez.

Fare olarak Razer DeathAdder V4 Pro ve ZOWIE EC2-DW uygun olabileceğini düşündüm. Ağırlık olarak CS2 oynuyorum, tavsiyelerinize açığım.

Maalesef sonra kendilerine kutusu açılmış ürün geldiğinde şikayet ederler.
Milyar dolarlık şirketlerin ettiği zarar bir gram umurumda değil fakat bu “iade kurnazlığı”nın ucu bana da dokunuyor. Millet kendini çok zeki, diğer tüketicileri de salak sanıp böyle yapınca şirketler iade politikasını sıkılaştırıyorlar. Sonuç olarak ben, haklı iademde bile uğraşmak zorunda kalıyorum.

İade sistemini suistimal etmesini mi tavsiye ettiniz yoksa ben şu an yanlış mı anlıyorum?

Mouse alıp denediğinde beğenmezse iade edebilir, Amazon bu seçeneği sunuyor. Wraith'ten ürün alıp kutusunu açıp deneyip iade edemeyince sonra buraya konu açıyorsunuz, iade almıyorlar diye. :D

Mouse alıp denediğinde beğenmezse iade edebilir, Amazon bu seçeneği sunuyor. Wraith'ten ürün alıp kutusunu açıp deneyip iade edemeyince sonra buraya konu açıyorsunuz, iade almıyorlar diye. :D
Yani hocam fark ettiyseniz yanlış anlayıp anlamadığımı sordum size. Ona göre diyalogdaki tavrımı belirleyecektim ama siz sorumu cevaplamadan anlamsız bir tavır koydunuz direkt. Eğer Amazon “beğenmediyseniz iade etmenizi kabul ediyorum” diyorsa zaten size bir lafım yoktu. Genel kitleden bahsediyorum, bazı insanlar kendilerince çok zekiler çünkü. Spesifik olarak sizi hedef almadım.

Yani hocam fark ettiyseniz yanlış anlayıp anlamadığımı sordum size. Ona göre diyalogdaki tavrımı belirleyecektim ama siz sorumu cevaplamadan anlamsız bir tavır koydunuz direkt. Eğer Amazon “beğenmediyseniz iade etmenizi kabul ediyorum” diyorsa zaten size bir lafım yoktu. Genel kitleden bahsediyorum, bazı insanlar kendilerince çok zekiler çünkü. Spesifik olarak sizi hedef almadım.

Birbirimizi yanlış anladığımızı varsayıyorum, arkadaşa önerim mouse al ve farklı bir sebeble yalan bir şekilde iade et değil. Amazon zaten 30 gün içerisinde ürünü beğenmezsen, memnun kalmazsan, eline uymazsa, istediğin performansı alamazsan iade etmene izin veriyor. Amazon zaten çoğu zaman bu yönünden kazanıp satış alıyor. Yoksa ne farkı kalırdı Amazon'un diğer N11, Hepsiburada, Trendyol gibi firmalardan? Amazon devletin vermiş olduğu 14 günlük kayıtsız şartsız iade hakkını 30 gün yapmış. 30 gün içerisinde eğer ki hijyen ürünü vs. değilse. Bu ürünleri iade edebiliyorsun. İade ettiğinde üründe hasar vs. olmaması gerekiyor. Kutusu olmasa dahi iade ediliyor. Farklı kutu ile iade ediyorsun. Kutusunu da onlar her şeyini yenileyip " yenilenmiş ürün " kategorisinde tekrar satıyor. Yenilenmiş ürünler'de orijinal fiyatına göre daha ucuz oluyor. Yani alıcı da satıcı da bu durumda memnun Satıcısı Amazon olan ürünler için bu şekilde, farklı satıcı olursa satıcı diyebilir ki ben şu nedenden iade almıyorum. O durumda da Amazon devreye girer kim haklıysa artık.

@Loutermilch
Yenilenmiş ürün

1780999511822.webp

Sıfır ürün

1780999527669.webp

İade politikası

1780999544725.webp