İstanbul’da okul kantinlerinde yeni dönem fiyatları belli oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 336
145 liraya kantinden yiyeceğine zincir dönerciden taze kesilmiş döner yerim. Olacak iş değil

Konya'da okuduğum okulda temiz su olan musluklar yaptırılmıştı. Herkes şişeye ücretsiz doldurup içiyordu.

50 kuruşa sosisli alan Dinozorlar burada mı?

2 lira bile çok büyük paraydı.
G.o.p vefa poyraz lisesi alt sokağı patatesci civelek Burhan 2 TL'ye tam ekmeğe kaşar patates. Ekmeği tost makinesinde bastırıyordu kaşarlar eriyordu üstüne orjinn patates kızartması üff. Ekmek ise İBB halk ekmek doymamak mümkün değil 3 liraya da winston soft alıyordum 5 TL'ye tertemiz günü tamamlıyorduk.

Sultanbeyli'de cuma namazına diye gidip camiinin yanında 1₺'ye kıymalı kır pidesi yiyorduk. Yetmiyor paket yaptırıp sınıftaki kızlara getiriyorduk...

Liseye giderken bir ara öğle arası okul dışına çıkma serbest olmuştu, aradan birkaç gün geçti hemen iptal ettiler, muhtemelen kantinciler idareye baskı kurdu çocuklar dışarıdan uygun fiyata sağlıklı ve bol gıdalar tüketmesin diye, şu an durum nasıl bilmiyorum okulda.

Aslında kantincilerin pahalı ürün satması çocukları bilinçlendirecektir, kazık fiyatlardan kaçınmak için para nasıl yönetilir onu öğrenirler, ürünlerin fiyat takibini ve karşılaştırmalarını yapmayı öğrenecekler ve bu tür kan emici dolandırıcılara karşı hayata atılmadan önlemlerini alacaklar.

Vallaha ayran ile yediğin zaman hiçbir şey hissetmiyordun. 3-4 tane gömüyordum.
Sen güveç pideyi bilir misin ? Gop ve Eyüp civarında yaşayanlar net bilir başka yerlerde bilinmez kır pidesinin abisi sayılır biz de onu gömerdik 1 liraya. Canım çekti usta konuyu kapatalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…