TeamOFMind 4
Çalışkan
145 liraya kantinden yiyeceğine zincir dönerciden taze kesilmiş döner yerim. Olacak iş değil
En azından içi dolu olur.
Konya'da okuduğum okulda temiz su olan musluklar yaptırılmıştı. Herkes şişeye ücretsiz doldurup içiyordu.Okullarda suların ücretli olması devasa bir saçmalık. Her okulda hatta her katta öğrencilerin su alabileceği, düzenli bakımı yapılan üniteler olmalı bence.
Bunun dışında kantin fiyatlarına bir şey diyemiyorum. "Her gün kantinden yesek" temelli hesapların ise mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Eğer okulda yemekhane tarzı uygun fiyatlı düzgün yemek yenilebilecek bir imkan yoksa zaten yapılması gereken kantinden tavuk sucuklu, margarinli tost yemek değil evden yemek, meyve getirmek olmalı. Tabi bu konuda da asıl olması gereken şey yeni yapılacak veya imkanı bulunan bütün okullarda yemekhane açılması ama yapacak düşünceye sahip bir yönetimimiz yok maalesef.
Devlet okullara para göndermek istemediği için maalesef ki okullar kantinler aracılığı ile kendilerine gelir yaratıyor. Okullardaki çoğu şey kantincilerin verdiği ihale bedelleri ile sağlanıyor. Onlarda bu para için öğrencilere zamlı ürün veriyor.
G.o.p vefa poyraz lisesi alt sokağı patatesci civelek Burhan 2 TL'ye tam ekmeğe kaşar patates. Ekmeği tost makinesinde bastırıyordu kaşarlar eriyordu üstüne orjinn patates kızartması üff. Ekmek ise İBB halk ekmek doymamak mümkün değil50 kuruşa sosisli alan Dinozorlar burada mı?
2 lira bile çok büyük paraydı.
3 liraya da winston soft alıyordum 5 TL'ye tertemiz günü tamamlıyorduk.G. O. P vefa poyraz lisesi alt sokağı patatesci civelek buhran 2 TL'ye tam ekmeğe kaşar patates. Ekmeği tost makinesinde bastırıyordu kaşarlar eriyordu üstüne orjinn patates kızartması üff. Ekmek ise İBB halk ekmek doymamak mümkün değil3 liraya da Winston soft alıyordum 5 TL'ye tertemiz günü tamamlıyorduk.
Mide yanması garantiliyse bu iş tamamdırSultanbeyli'de cuma namazına diye gidip camiinin yanında 1₺'ye kıymalı kır pidesi yiyorduk. Yetmiyor paket yaptırıp sınıftaki kızlara getiriyorduk...
Mide yanması garantiliyse bu iş tamamdır![]()
Hala ucuz kır pidesi 25 lira mı öyle bir şey
Sen güveç pideyi bilir misin ? Gop ve Eyüp civarında yaşayanlar net bilir başka yerlerde bilinmez kır pidesinin abisi sayılır biz de onu gömerdik 1 liraya. Canım çekti usta konuyu kapatalım benceVallaha ayran ile yediğin zaman hiçbir şey hissetmiyordun. 3-4 tane gömüyordum.