haftalık 20 lira alırdım, 2 liraya simit peynir yer kalan paralarla Steam Key alırdım internet kafeden nerede o günler.

Liseye giderken bir ara öğle arası okul dışına çıkma serbest olmuştu, aradan birkaç gün geçti hemen iptal ettiler, muhtemelen kantinciler idareye baskı kurdu çocuklar dışarıdan uygun fiyata sağlıklı ve bol gıdalar tüketmesin diye, şu an durum nasıl bilmiyorum okulda.

Aslında kantincilerin pahalı ürün satması çocukları bilinçlendirecektir, kazık fiyatlardan kaçınmak için para nasıl yönetilir onu öğrenirler, ürünlerin fiyat takibini ve karşılaştırmalarını yapmayı öğrenecekler ve bu tür kan emici dolandırıcılara karşı hayata atılmadan önlemlerini alacaklar.

Ciddi misiniz bilmiyorum ama bu hayatımda duyduğum en güzel kötü güzellemesiydi :D

Devlet neden bu kantinleri bakkal mükreminin kız kardeşi cadaloz ayşeye ihale ediyor ? Neden kendisi yönetmiyor gücü mü yok ? Bu çocuklara 15 liraya su mu satılır ya a101'de 9 lira su market 9 liraya satıp para kazanıyor kantine noluyor ? Delirmemek elde değil. Sözde sosyal devletiz.
Sorsan kira fazla.

Ciddi misiniz bilmiyorum ama bu hayatımda duyduğum en güzel kötü güzellemesiydi :D
Demek istediğinizi anlıyorum, bu sorun çözülmüyor veya çözülmesi istenmiyor, maalesef kendi çözümlerimizi üretmek zorundayız, burada değinmek istediğim şey çocukları bilinçlendirmemiz gerektiği, hayatı ve Türkiye gerçeklerini öğretmemiz gerektiği.