- Makaleler
- 5
MGM ve Google hava durumunu baz alırsak, birkaç gündür boğucu sıcaklık oluşan İstanbul 1 haftalığına resmen tekrardan kışı yaşayacak! Bazı kaynaklar, yüksek kesimlerde kar yağışı beklendiğini de söylüyor. Bu benim için sevindirici bir haber, çünkü soğuk candır bence. Şimdiden lanet okuyordum "Ne bu sıcak yahu?" diyordum.
Kaynaklar;
www.ntv.com.tr
www.hurriyet.com.tr
www.sabah.com.tr
www.sabah.com.tr
www.milliyet.com.tr
www.sozcu.com.tr
Kaynaklar;
Kar yağışı İstanbul’a geri dönüyor: Sıcaklık 22 derece birden düşecek, AKOM kar için tarih verdi
Kar yağışı İstanbul’a geri dönüyor. İstanbul’da yarın 27 derece olarak ölçülmesi beklenen hava sıcaklığı 22 derece birden düşecek. Haftaya çarşamba gecesi kentin yükseklerinde kar başlayacak.
www.ntv.com.tr
Yaz sıcağının ardından kış geliyor! İstanbul'da kar yağacak mı, soğuk hava ne kadar sürecek? Prof. Dr. Orhan Şen yanıtladı...
İstanbul'da sıcaklığın mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla adeta Mart ayında yaz günleri yaşanıyor. Salı günü ise manzara tam tersine dönüyor ve...
Kar yağışı çok kuvvetli geri dönüyor! İstanbul, Ankara ve İzmir için Meteoroloji'den uyarı
Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kar yağışı geçtiğimiz günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir dahil birçok ilde etkisin göstermişti. Hayatı...
Bahar ayında kış havası yeniden geliyor: İstanbul'da kar için tarih verildi! Sıcaklıklar 20 derece düşecek
Türkiye'de bahar ayına girilmesiyle birlikte sıcaklıklar da arttı. Meteoroloji ve uzmanlardan gelen yeni uyarılara göre ise bahar ayında yeniden kış havası gelecek. Sıcaklıkların 20 derece düşmesi bekleniyor. Soğuk hava dalgasıyla birlikte İstanbul ve Ankara için de kar uyarısı yapıldı. İşte son...
İstanbul'a kar geliyor! Peş peşe uyarılar: Böylesi daha önce hiç görülmedi
Yaz havası yaşayan Türkiye, yeni haftada soğuk hava dalgasının etkisi altına giriyor. İşte son hava durumu raporu...
Şaka gibi ama AKOM İstanbul'a kar uyarısı yaptı - Sözcü Gazetesi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), gelecek hafta çarşamba gecesi ve perşembe günü kentin yüksek bölgelerinde kar yağışı beklendiğini açıkladı.
Son düzenleyen: Moderatör: