LA Knight
Üstün
3 yıldır şehirdeyim, yemin ediyorum eziyet ya. Yok yani; konum FSM Köprüsü, insan şuraya bir metro istasyonu diker. Köprünün öncesi ve sonrası duraklar insan kaynıyor ama sıfır plan. Üç yılda en sonunda aklımı yitireceğim yani. Bir de otobüsler de azalıyor; sefer sayısı üç yıl önce daha fazlaydı yani, öyle hissediyorum. Bir saatlik dilimler içinde otobüslerin birkaç seferini kaldırdılar muhtemelen. Yani diyeceğim o ki bu şehri geçmişten günümüze yöneten hepsinin tüm sülalesine saydırıyorum şu an. Ben böyle iğrenç ulaşım görmedim. Bir de davarlar var; geç sıraya da öyle ilerle. Adam insanları yarıyor; neyi yarıyorsun ya? İnme konusunda da kapının önüne dikiliyorlar; yana geç, öyle bekle o zaman. Geçmiş kapının önüne, geçemiyoruz. Üç sene sonunda ilk defa fıttırdım ya. Üstelik her sene daha da sinir bozucu hale geliyor. Ömür törpüsü gibi şehir. Gerçi bu ülkenin büyükşehir olan her şehri ömür törpüsü. Burada 20; Ankara 6-8'e yakın. Çekilecek gibi değil. Olsun, devlet Konya'ya vs. yol çeksin; İBB, ABB sosyal yardım yapsın. Ülkenin her kurumu boş iş müdürü sanki. Şuna bak; 3k normal abonman, 500 TL öğrenci abonman. Şu parayı ver, sonra durakta, otobüste eziyet çek. Allah bu şehirde yaşayanlara peygamber sabrı versin. Sağ olsun, ben kuduz köpek gibi kuduruyorum. Körüksüz otobüs mesela, alan işgali; kaç kişi sığıyor ki şuna? 15F, 500T, 11ÜS, 622 vs. maşallah bu otobüslere aynı anda 2-3 körüklü gelmeli ki durakları toplayabilsin ama yok, rezalet çünkü.
Yol kesen, kavşağının son anında diğer yola geçenlerin kaynakçılara zaten diyecek bir lafım yok. İbretiâlem olsun diye birisinin canına kıyılması lazım şu meselenin bitmesi için.
İstanbul'da yayaya yol veren sürücü sayısı zaten Techolay üye sayısını geçmez. Şunları yapanları yok etseler, muhtemelen şehrin nüfusu 3-5 milyona inecek.
Yol kesen, kavşağının son anında diğer yola geçenlerin kaynakçılara zaten diyecek bir lafım yok. İbretiâlem olsun diye birisinin canına kıyılması lazım şu meselenin bitmesi için.
İstanbul'da yayaya yol veren sürücü sayısı zaten Techolay üye sayısını geçmez. Şunları yapanları yok etseler, muhtemelen şehrin nüfusu 3-5 milyona inecek.