S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 807 Makaleler 1 Beğeniler 231 6 Mart 2025 #1 Numarayı yazıyorum tepki vermiyor. Şifremi unuttum dedim. TC kimlik numaramı yazdım yanlış dedi. Çözümü bilen? Böyle kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
Numarayı yazıyorum tepki vermiyor. Şifremi unuttum dedim. TC kimlik numaramı yazdım yanlış dedi. Çözümü bilen? Böyle kaldı.
Behzatinho 4 Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 404 Beğeniler 330 Yer Donauinsel 7 Mart 2025 #2 serbest dedi: Numarayı yazıyorum tepki vermiyor. Şifremi unuttum dedim. TC kimlik numaramı yazdım yanlış dedi. Çözümü bilen? Böyle kaldı. Eki Görüntüle 130633 Eki Görüntüle 130634 Genişletmek için tıkla... Uygulamayı biraz önce kullandım. +90'lı numaramla sorunsuz bir şekilde giriş yaptım. Sol kısımdan ülke kodunu Türkiye (+90 )seçtin mi dostum? Dosya Ekleri istanbulkart.webp 12,8 KB · Görüntüleme: 73
serbest dedi: Numarayı yazıyorum tepki vermiyor. Şifremi unuttum dedim. TC kimlik numaramı yazdım yanlış dedi. Çözümü bilen? Böyle kaldı. Eki Görüntüle 130633 Eki Görüntüle 130634 Genişletmek için tıkla... Uygulamayı biraz önce kullandım. +90'lı numaramla sorunsuz bir şekilde giriş yaptım. Sol kısımdan ülke kodunu Türkiye (+90 )seçtin mi dostum?
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 807 Makaleler 1 Beğeniler 231 7 Mart 2025 #3 Behzatinho dedi: Uygulamayı biraz önce kullandım. +90'lı numaramla sorunsuz bir şekilde giriş yaptım. Sol kısımdan ülke kodunu Türkiye (+90 )seçtin mi dostum? Genişletmek için tıkla... Orası secilmiyor. Yanı tiklanmiyor. Sabah deneyeceğim artık.
Behzatinho dedi: Uygulamayı biraz önce kullandım. +90'lı numaramla sorunsuz bir şekilde giriş yaptım. Sol kısımdan ülke kodunu Türkiye (+90 )seçtin mi dostum? Genişletmek için tıkla... Orası secilmiyor. Yanı tiklanmiyor. Sabah deneyeceğim artık.
Behzatinho 4 Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 404 Beğeniler 330 Yer Donauinsel 7 Mart 2025 #4 serbest dedi: Orası secilmiyor. Yanı tiklanmiyor. Sabah deneyeceğim artık. Genişletmek için tıkla... Uygulama güncel mi hocam? Eğer güncelse ayarlardan uygulama ön belleğini temizleyip tekrar bir dener misin yapmadıysan..
serbest dedi: Orası secilmiyor. Yanı tiklanmiyor. Sabah deneyeceğim artık. Genişletmek için tıkla... Uygulama güncel mi hocam? Eğer güncelse ayarlardan uygulama ön belleğini temizleyip tekrar bir dener misin yapmadıysan..
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 807 Makaleler 1 Beğeniler 231 7 Mart 2025 #5 Behzatinho dedi: Uygulama güncel mi hocam? Eğer güncelse ayarlardan uygulama ön belleğini temizleyip tekrar bir dener misin yapmadıysan. Genişletmek için tıkla... Uygulama güncel. Direkt kaldırıp sildim. Yine değişmedi. Yarın başka telefonla deneyeceğim bu düzelmezse.
Behzatinho dedi: Uygulama güncel mi hocam? Eğer güncelse ayarlardan uygulama ön belleğini temizleyip tekrar bir dener misin yapmadıysan. Genişletmek için tıkla... Uygulama güncel. Direkt kaldırıp sildim. Yine değişmedi. Yarın başka telefonla deneyeceğim bu düzelmezse.