Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

inalizm

Gelişen
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sabah yaşadığım bir sorun var. Bütün kaynakları taradım ama hiçbir şekilde çözümünü bulamadım. Premium üyesi olduğum YouTube uygulamamda bu sabah itibariyle navigasyon (gezinme çubuğu) kayboldu. :(

Konu ekine ekran görüntüsünü de koydum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen. :(

WhatsApp Image 2025-06-03 at 16.43.57.webp

Çözüm
Mesaj yazan herkese teşekkür ediyorum. Biraz önce düzeldi hiçbir şey yapmadım. Sadece geçmişi komple sildiğim içim çok üzgünüm algoritmam dağıldı :(
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sabah yaşadığım bir sorun var. Bütün kaynakları taradım ama hiçbir şekilde çözümünü bulamadım. Premium üyesi olduğum YouTube uygulamamda bu sabah itibarıyla navigasyon (gezinme çubuğu) kayboldu. :(

Konu ekine ekran görüntüsünü de koydum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen. :(

Eki Görüntüle 152348

Önbelleği temizlemeyi deneyin ayarlar > uygulamalar > YouTube > depolama > önbelleği temizle.
Telefonunuzu yeniden başlatın

Diğer uygulamalarda çubuğu görebiliyor musunuz?

Hocam aslında telefonun kendi navigasyon çubuğu değil de YouTube. Diğer YouTube hesabıma geçiyorum mesela görünüyor. Aşağıda görüntüsü mevcuttur.

Önbelleği temizlemeyi deneyin ayarlar > uygulamalar > YouTube > depolama > önbelleği temizle.
Telefonunuzu yeniden başlatın

Hocam hepsini yaptım. ): Ama olmuyor hiçbir şekilde.

Ayarlardan uygulamanın verilerini sıfırlamayı denediniz mi?

Denedim hocam, yaptım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-06-03 at 13.17.56.webp
    WhatsApp Image 2025-06-03 at 13.17.56.webp
    87,5 KB · Görüntüleme: 60
Hocam aslında telefonun kendi navigasyon çubuğu değil de YouTube. Diğer YouTube hesabıma geçiyorum mesela görünüyor. Aşağıda görüntüsü mevcuttur.

Hocam hepsini yaptım. ): Ama olmuyor hiçbir şekilde.

Denedim hocam yaptım.

Uygulamayı temiz bir şekilde silip temiz bir şekilde geri kurulum yapmayı deneyin. Uygulamayı kaldırmadan önce tekrardan önbelleği temizlemeyi unutmayın.

Anladım şimdi sorunu, belli ki uygulama içi bir ayar. Zira farklı hesaba girince bahsettiğiniz çubuk geliyor. Bir araştırayım. Bulursam konuya dönüş yaparım.

Uygulamayı temiz bir şekilde silip temiz bir şekilde geri kurulum yapmayı deneyin. Uygulamayı kaldırmadan önce tekrardan önbelleği temizlemeyi unutmayın.

Yok hocam bunların hepsini yaptım inan ki ):

Bunu ben de gördüm aslında global bir soruna dönüşmüş. Lakin bir çözüm yoksa bekleyeceğim, tekrar baktım linke Slovenya'dan tutun da Almanya'ya kadar var mış sorun.

Son düzenleyen: Moderatör: