Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Aslında diğer ilçeler diye kısaltılmış hocam olabilir de. Ben bugün kendi ilçem için BEDAŞ'ı aradığımda yarın için bir kesinti olmayacağını söylediler umarım öyle olur.Aralarında Beşiktaş görmememin verdiği rahatlık...
Bu arada santral falan mı patladı 10 saat elektrik kesintisi nedir?
Rank kasmaya başladık habere bak arkadaş. Zeytinburnu'nu çıkarıverin ordan.
Bazen büyük bakım çalışmaları olabiliyor, ama 10 saat gerçekten uzun bir rakam 2025 yılı için.Aslında diğer ilçeler diye kısaltılmış hocam olabilir de. Ben bugün kendi ilçem için BEDAŞ'ı aradığımda yarın için bir kesinti olmayacağını söylediler umarım öyle olur.
Bu arada santral falan mı patladı 10 saat elektrik kesintisi nedir?
Hayırdır havari saldırısına mı uğruyoruz ya 10 saat ne? Bağcılar'da yaşamak zor.
Daffy Duck
Üstün
Dün de bir kesinti olmuşu 2-3 saatliğine elektrik yoktu. Aradığımda bir kablo arızası olduğunu söylemişlerdi.Bazen büyük bakım çalışmaları olabiliyor, ama 10 saat gerçekten uzun bir rakam 2025 yılı için.
Dün de bir kesinti olmuşu 2-3 saatliğine elektrik yoktu. Aradığımda bir kablo arızası olduğunu söylemişlerdi.
Siz yine de söylenilen bölgedeyseniz telefonları şimdiden %100'leyin, powerbankler ile beraber hem de.
Daffy Duck
Üstün
Yüksek ihtimal o bölgedeyim. Kesinlikle haklısınız telefonları şarj etmek gerek powerbankler ile birlikte.Siz yine de söylenilen bölgedeyseniz telefonları şimdiden %100'leyin, powerbankler ile beraber hem de.
Anlamadım ki arkadaş köy mü burası.
ramazandeveli
Yetkin
Yazık...
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-