Detaylar
Kim cevapladı?Gezdiğim, gittiğim, gördüğüm ilçeleri düşünüyorum ve direkt hiçbiri diyorum. Aralarında en yaşanılabilir olan hangisiydi diye düşünüyorum ve bulamıyorum. Bir kere en büyük problem trafik. Bir yerden öbür yere giderken bu kadar vakit kaybetmek dayanılmaz geliyor bana. Onun dışında çarpık kentleşme vs. vs. bunlar da biberi tuzu oluyor. Üzerime üzerime geliyor gibi hissediyorum. Hatta geçen gittiğimde sabah gördüğüm binayı akşam yıkılmış halde falan gördüm. Garip bir şehir.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
İstanbul'un en iyi ilçesi İstanbul dışındaki yerdir.
Sanırım gerçekten hiç biri. Eğer yaşanacak ise Arnavutköy'de vs . nufusu az olan yerlerde kalınabilir.
AhmetBurak
Başarılı
Sessizlik sakinlik doğayla iç içe olmak istersen Şile tarafları ha illaki İstanbul için dersen Anadolu yakasında Ümraniye Avrupa yakasında Başakşehir tarafları.
Ken Carson
Uzman
Bakırköy (Yeşilköy, Yeşilyurt), Kadıköy (Erenköy, Suadiye, Fenerbahçe, Caddebostan, Göztepe). Buraları çok seviyorum. Başka çok güzel yerler de var tabii ama benim için buralar çok sıcak geliyor.
Thanos
Üstün
En elit kesimi Sarıyer'de bulunur. O yüzden Sarıyer demekten çekinmem.Benim cevabım “hiçbiri” olacaktır ve hepinizinde öyle olacaktır. Ancak bir şarta bağlı kalsak ve sadece İstanbul ilçeleri arasında sizce en iyi ilçe hangisi?
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-