Makaleler
2
Arkadaşlar selam.

Hepsiburada üzerinden "İsviçre Saat" satıcısından Casio marka bir saat aldım. Saat geldi, kutusunda "Ersa Saat" yazıyor fakat platformdaki satıcısı İsviçre Saat. Saati ayarladığımız tepe (vida) kısmı tek tık çıkıyor. Günü ayarlamak için iki tık çekemiyorum ya da ben yapamadım, tam anlamadım.

Bu saat orijinal midir? Garanti belgesinde "Yetkili Casio servislerine götürün" falan diyor ama emin olamadım.

Ersa Saat Casio'nun tedarikçisi. Ersa'dan gelmişse orijinaldir. Varsa çevrendeki CASIO veya Ersa Saat bayilerine götürebilirsin.

Arkadaşlar selam.

Hepsiburada üzerinden "İsviçre Saat" satıcısından Casio marka bir saat aldım. Saat geldi, kutusunda "Ersa Saat" yazıyor fakat platformdaki satıcısı İsviçre Saat. Saati ayarladığımız tepe (vida) kısmı tek tık çıkıyor. Günü ayarlamak için iki tık çekemiyorum ya da ben yapamadım, tam anlamadım.

Bu saat orijinal midir? Garanti belgesinde "Yetkili Casio servislerine götürün" falan diyor ama emin olamadım.

Ersa Casio saatlerin dağıtımcısı çünkü. Bende F91W almıştım 2 yıl önce aynı şekildeydi.

İsviçre saat kurumsal anonim bir şirket. Saatlerin alım satımını yapıyor genel olarak.
Anladım hocam, teşekkürler. Yalnız bu gün saat olayı nasıl yapılıyor? Bugün 20'ye getirene kadar canım çıktı. Kullanma kılavuzunda tek tık çekersen gün, iki tık çekersen saat diyor ama tek tık çekiliyor sadece.

Anladım hocam teşekkürler. Yalnız bugün saat olayı nasıl yapılıyor? Bugün 20'ye getirene kadar canım çıktı. Kullanma kılavuzunda tek tık çekersen gün iki tık çekersen saat diyor ama tek tık çekiliyor sadece.

Tırnakla fazla çekmiş olabilirsin belki. Hafif şekilde kaldırdın mı ilk başta?

Dükkan. Satıyordur yani. Şöyle diyeyim örneğin Playstation tedarikçisi BİLKOM, kendi dükkanı olsa orada da satar, Teknosa da satar Vatan da gibi...