Turist vizesinin taşınma sürecine hiçbir faydası yok. O sadece turist olarak gidip döndüğünü ve kaçak kalmadığın gösterir.
En kolay yolu bence  yüksek lisans veya doktora için kabul alıp gitmek. Mezun olduktan sonra iş aramak için sana kısıtlı bir süre veriyorlar, o arada işi kaparsan kalırsın.

Ayrıca isviçre vatandaşı veya orada oturumu olan biriyle evlenerek de oturum alabilirsin. Bunun için de yazın antalya da milf avına çıkman lazım.

Turist vizesinin taşınma sürecine hiçbir faydası yok. O sadece turist olarak gidip döndüğünü ve kaçak kalmadığın gösterir.
En kolay yolu bence  yüksek lisans veya doktora için kabul alıp gitmek. Mezun olduktan sonra iş aramak için sana kısıtlı bir süre veriyorlar, o arada işi kaparsan kalırsın.

Ayrıca İsviçre vatandaşı veya orada oturumu olan biriyle evlenerek de oturum alabilirsin. Bunun için de yazın Antalya da milf avına çıkman lazım.

Oturma izni çalışma izni alamaz mıyım?

Oturma izni çalışma izni alamaz mıyım?
Öyle bir şey yok.
Çalışma iznine sen değil, seni işe almaya karar veren şirket senin adına başvurur.
Önce işi bulacaksın, mülakatları geçeceksin, şirket sana tamam kardeşim diyecek. Sonra şirket devlete gidip ben bu kişiyi getirmek istiyorum diyecek.
Devlet de şirkete tamam getirebilirsin derse, çalışma izniyle birlikte oturma iznin de otomatik olarak çıkar. Yani isviçre çoook zor baba. Zamanında çok araştırmıştım, evlilik dışında bir yol gözükmüyo gibi. 70 yasında falan isviçreli denk getirirsem acımayacagım valla. Hedefe giden her yol mübahtır...

Öyle bir şey yok.
Çalışma iznine sen değil, seni işe almaya karar veren şirket senin adına başvurur.
Önce işi bulacaksın, mülakatları geçeceksin, şirket sana tamam kardeşim diyecek. Sonra şirket devlete gidip ben bu kişiyi getirmek istiyorum diyecek.
Devlet de şirkete tamam getirebilirsin derse, çalışma izniyle birlikte oturma iznin de otomatik olarak çıkar. Yani İsviçre çok zor baba. Zamanında çok araştırmıştım, evlilik dışında bir yol gözükmüyor gibi. 70 yasında falan İsviçre'li denk getirirsem acımayacagım vallahi. Hedefe giden her yol mübahtır...

Peki başka hangi ülkeler olabilir?

Reis çok açık sözlüsün. Hollanda'ya git en azından kadın var orası bir de ciddi misin 😱
Şaka yapıyorum kral, ama taylandı beğeniyorum, Hollanda da ise ilgimi çeken TR de yasal olmayan şeyler var :D soruna gelirsem Tayland dışında kolay gidebileceğin İrlanda ve Polonya var. Yanlış bilmiyorsam dil okuluyla gidip yasal olarak çalışma izni veren nadir yerlerden. Paran varsa basıp gidiyorsun yani, orada düzenini kuruyorsun.

Şaka yapıyorum kral ama Tayland'ı beğeniyorum, Hollanda da ise ilgimi çeken TR de yasal olmayan şeyler var :D soruna gelirsem Tayland dışında kolay gidebileceğin İrlanda ve Polonya var. Yanlış bilmiyorsam dil okuluyla gidip yasal olarak çalışma izni veren nadir yerlerden. Paran varsa basıp gidiyorsun yani, orada düzenini kuruyorsun.

İrlanda'ya da Avustralya düşünüyorum İngilizcem iyi.

Hollanda da ise ilgimi çeken TR de yasal olmayan şeyler var :D

Yakışmadı.

Şaka yapıyorum kral ama Tayland'ı beğeniyorum, Hollanda da ise ilgimi çeken TR de yasal olmayan şeyler var :D soruna gelirsem Tayland dışında kolay gidebileceğin İrlanda ve Polonya var. Yanlış bilmiyorsam dil okuluyla gidip yasal olarak çalışma izni veren nadir yerlerden. Paran varsa basıp gidiyorsun yani, orada düzenini kuruyorsun.

Ne gibi şeyler? Tamamen merakımdan soruyorum.