It Takes Two almaya değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pcman80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 201
  • Etiketler Etiketler
    değer mi

Pcman80

Üstün
Yer
Gerçekte var olmayan yer.
Merhaba hocalarım. Yarın It takes Two alasım var. Epic Games 240TL'ye satıyor. Eğer onu almazsam NFS Heat alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler.

Oynayacak birisi var ise It Takes Two alınır kesinlikle. Local co-op oynanıyor yalnız, uzaktan nasıl oynanıyor bilgim yok. Çok güzel bir oyun, müthiş hikayesi yok ama tam bir co-op oyun.

Oyunu ben biraz deneyimledim ve NFS: Heat’ten daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. NFS Heat’i 25 liraya almıştım, 25 liraya bile değmez bence, araç fizikleri oyuncak araba gibi.

It Takes Two’dan bahsedersem oyunda sevmediğim şey fazla basit olması, elimden çok fazla tutması. Sanki ince motor becerileri yeterince iyi olmayan veya oyunlarla arası olmayan kişiler için yapılmış gibi.

Portal 2’nin Co-op’undan beri gerçi başka co-op oyun beğenmiyorum gerçi. Yani burada yaptığım eleştirileri oyun asla alınmaz olarak yorumlamayın.

Bana hitap etmiyor ancak belki siz beğenirsiniz çünkü oyunun kendisi güzel.
Local co-op oynanıyor yalnız, uzaktan nasıl oynanıyor bilgim yok.
Partneriniz It Takes Two Friend’s Pass’i indiriyor. Ücretsiz kendisi, oynamak için It Takes Two’yu alan biriyle oynamanız gerek.

Bu sayede tek tarafın oyunu satın alması yeterli oluyor.

It Takes Two'yu, 8 yaşındaki kardeşimle oynadım. Aşırı eğlenceli bir oyun. Hikayesi pek umurumda olmadığı için geçtim. Oynanışı çok eğlenceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…