Detaylar
Kim cevapladı?kadirCN
Yetkin
It Takes Two Türkçe Yama İndir - Full 0 Ve Kurulum
It Takes Two Türkçe Yama Full İndir, oyun sevenlerin isteği üzerine It Takes Two adı altında yayınlanan macera oyunun Türkçe Yama dosyasını ekliyor.
www.fullprogramlarindir.net
Ben buradan indiriyordum yamalarımı ama gene de VirusTotal'den tarat sıkıntı çıkmasın.
Site güvenli değil.It Takes Two Türkçe Yama İndir - Full 0 Ve Kurulum
It Takes Two Türkçe Yama Full İndir, oyun sevenlerin isteği üzerine It Takes Two adı altında yayınlanan macera oyunun Türkçe Yama dosyasını ekliyor.www.fullprogramlarindir.net
Ben buradan indiriyordum yamalarımı ama gene de VirusTotal'den tarat sıkıntı çıkmasın.
kadirCN
Yetkin
Hocam neredeyse tüm yamalarımı bu siteden kurdum ve kurdurdum bu tarz ürünlerde güvenli bir site diye bir şey yoktur tek güvenceniz virüs programları bundan dolayı da VirusTotal'de taratın dedim.
It Takes Two Türkçe Yama - Sixth Sense Çeviri
Türkçe Yama Notları It Takes Two Türkçe Yama; oyunun son sürümüne göre hazırlanmıştır, İngilizce diline göre çevrilmiştir ve ücretsizdir. It Takes Two Hakkında Bir platform macerası olan It Takes Two’da hayatınının en çılgın yolculuğuna çık. Arkadaşınla birlikte büyüyle oyuncak bebeklere dönüşen...
It Takes Two Türkçe Yama Çalışması - Anonymous Çeviri
It Takes Two, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Kendim kullanmadım ama bunu bulabildim en iyi. Anonymous Çeviri'si de var mış.![]()
It Takes Two Türkçe Yama - Sixth Sense Çeviri
Türkçe Yama Notları It Takes Two Türkçe Yama; oyunun son sürümüne göre hazırlanmıştır, İngilizce diline göre çevrilmiştir ve ücretsizdir. It Takes Two Hakkında Bir platform macerası olan It Takes Two’da hayatınının en çılgın yolculuğuna çık. Arkadaşınla birlikte büyüyle oyuncak bebeklere dönüşen...sixthsenseceviri.net
![]()
It Takes Two Türkçe Yama Çalışması - Anonymous Çeviri
It Takes Two, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.www.anonymousceviri.com
Hangisi daha iyidir?
İkisi de kaliteli yamalar. Anonymous Çeviri ücretli olabilir ama. Ondan emin olamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 2
İkisinde kaliteli ve ücretli.