- Makaleler
- 1
Bu Avrupa ve Türkiye'nin mülteci aşkı nedir? Araplar kendi ülkeleri hariç her yerdeler.
Onlardaki mülteci aşkı değil ki, vatan sevgisi. Nadir de olsa buldukları cevherleri asimile edip ülkeleri yararlarına kullanacaklar. Git sor bakalım sorgusuz sualsiz sınırdan geçen var mıymış aralarında.
Onun için mi Avrupa'da muhalefet partileri sürekli mülteci sorunundan bahsediyor? Onun için mi Fransa'da her yerde gasp ve saldırı var? Onun için mi Fransa seçiminde mağazalara korumalık takıldı yağmalanmasın diye? Fransa bir örnekti. Mesela benim eski Arap çalışanlarımdan 3'ü Almanya'ya kaçak bir şekilde girdiler ve orada para alıyorlar.
Çok araştırmadım, bulduğum bir videoya baktım ve bir tane de haber gördüm televizyonda. Seçim geldi diye dükkânlarına demirlerle kapatmışlardı, yağmalanacak diye. Bak, ben burada zaten iki tarafa da laf söylüyorum. Türkiye'de hiçbir şey iyi değil. Sen niye sürekli sanki Türkiye'de şu şöyle falan diyorsun ki? Ben ikisini de beter buluyorum ama Türkiye biraz daha kötü. Fakat ben Türkiye'nin gelecek seçimlerden sonrasını parlak görüyorum.Refah düzeyleri arasında uçurum olduğu için illa kaçak girişler olacaktır, buna tamamıyla engel olmak zor ve maliyetli. Ayrıca partiler bunu abartacak ki hükümetten oy koparacak. Mesele ne kadar oldukları ve devletlerin bunlara karşı tavırları, Türkiye dışında hangi ülkede suç işleyen mülteciye ceza uygulanmıyor?
Çok araştırmadım, bulduğum bir videoya baktım ve bir tane de haber gördüm televizyonda. Seçim geldi diye dükkânlarına demirlerle kapatmışlardı, yağmalanacak diye. Bak, ben burada zaten iki tarafa da laf söylüyorum. Türkiye'de hiçbir şey iyi değil. Sen niye sürekli sanki Türkiye'de şu şöyle falan diyorsun ki? Ben ikisini de beter buluyorum ama Türkiye biraz daha kötü. Fakat ben Türkiye'nin gelecek seçimlerden sonrasını parlak görüyorum.
Hocam yalnız Avrupa'nın en vatansever ülkesi Türkiye, benim dememle ilgisi yok istediğiniz her kaynağa bakabilirsiniz, hatta en basitinden Avrupa ülkelerin insanlarının katıldığı bir anket yapıldı baya kişi katılmıştı, anketin sorusu ''ülken için savaşır mısın?'' Türkler 1.çıkmıştı baya büyük farkla, kaynağı bulursam atarım.Onlardaki mülteci aşkı değil ki, vatan sevgisi. Nadir de olsa buldukları cevherleri asimile edip ülkeleri yararlarına kullanacaklar. Git sor bakalım sorgusuz sualsiz sınırdan geçen var mıymış aralarında.
Hocam yalnız Avrupa'nın en vatansever ülkesi Türkiye, benim dememle ilgisi yok istediğiniz her kaynağa bakabilirsiniz, hatta en basitinden Avrupa ülkelerin insanlarının katıldığı bir anket yapıldı bayağı kişi katılmıştı, anketin sorusu "ülken için savaşır mısın?" Türkler 1.çıkmıştı bayağı büyük farkla, kaynağı bulursam atarım.
1.sırada Türkiye vardı 2.sırada Rusya vardı, işte Ruslara sempati duymamın sebebi de bu hangi ırk olursa olsun ülkesi için korkmadan savaşan millete sonsuz saygı duyarım.