Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Unieuro var mış, abimden öğrendim ben de.Tercihen fiziksel olarak yoksa hangi sitelerden alışveriş yapıyorlar? Amazon'a baktım ancak düzgün fiyatlar yok.
MediaMarkt falan da mı yok?
SF26
Üstün
MediaWorld var.
Blackraven
Üstün
Büyük elektronik mağazaları pek yok. Unieuro, euronics, mediaworld falan popüler olanlar ama bunlardan almanızı önermem fiyatları çok yüksek. Amazon. İt girin konumunuzu İtalya'da bir konum yapın. Direkt mail üzerinden kolaylıkla vergi iadesi alabiliyorsunuz ve toplam fiyatın %18'i civarını iade ediyorlar. Hani ne kadar hızlı olduğunu şöyle anlatayım benim daha ürünüm dağıtımdayken para iadesi hesabıma gelmişti.
Büyük elektronik mağazaları pek yok. Unieuro, euronics, mediaworld falan popüler olanlar ama bunlardan almanızı önermem fiyatları çok yüksek. Amazon. İt girin konumunuzu İtalya'da bir konum yapın. Direkt mail üzerinden kolaylıkla vergi iadesi alabiliyorsunuz ve toplam fiyatın %18'i civarını iade ediyorlar. Hani ne kadar hızlı olduğunu şöyle anlatayım benim daha ürünüm dağıtımdayken para iadesi hesabıma gelmişti.
Banka hesabı açamayacağım, TR hesabına gelebiliyor mu?
Blackraven
Üstün
Banka hesabı açamayacağım, TR hesabına gelebiliyor mu?
Hangi kartı kullanırsanız ona gelir.
Misal ben Türkiye'de kullandığım bir banka kartını orada kullanabilirim değil mi?
Blackraven
Üstün
Misal ben Türkiye'de kullandığım bir banka kartını orada kullanabilirim değil mi?
Evet ama onu yaparsanız tl>döviz dönüşümü ödersiniz o yüzden tavsiyem döviz harcamasına izin veren bir banka kartınız olduğundan emin olun sonra dövizciden döviz alıp yatırın ve onu kullanın. Banka kurları yüksek olduğu için dediğim yöntem daha ekonomik olur.
Teşekkürler üstad.Evet ama onu yaparsanız tl>döviz dönüşümü ödersiniz o yüzden tavsiyem döviz harcamasına izin veren bir banka kartınız olduğundan emin olun sonra dövizciden döviz alıp yatırın ve onu kullanın. Banka kurları yüksek olduğu için dediğim yöntem daha ekonomik olur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-