reid24

Uzman
Selam İtemsatış siteisinde alışveriş yaptım satan kişi bilgileri yanlış vermesenine rağmen siparpişi onaylamam için diretiyor ben hiçbir şey yapmadım para iade olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gerekirse fotoğraf atabilirim.

Durumu İtemsatış'a bildirin. Siparişi de onaylamayın henüz.

Bir şeyi onaylamadım desteğe yazdığımda ise.

"Satıcının teslimatı bekleniyor" kısmında efendim bu durumda maalesef sadece satıcı iptalini sağlayabilmektedir. Dilerseniz satıcıya durumu iletin satıcınız bildirimler kısmından iptal butonuna tıklayarak satışın iptalini gerçekleştirebilir.

Eğer satıcınız yanıt vermez ise teslimat süresi dolunca herhangi bir şekilde teslim ettiğini onaylamaz-iptal etmezse otomatik olarak iade sizlere yansımaktadır.

Satıcı eğer teslim ettiğini onaylar ise bildirimler kısmınızdan teslim almadığınızı bildirerek raporlayabilirsiniz.

Böyle bir yanıt alıyorum.

Her şey adamın elinde mi yani?

Bir şeyi onaylamadım desteğe yazdığımda ise.

"Satıcının teslimatı bekleniyor" kısmında efendim bu durumda maalesef sadece satıcı iptalini sağlayabilmektedir. Dilerseniz satıcıya durumu iletin satıcınız bildirimler kısmından iptal butonuna tıklayarak satışın iptalini gerçekleştirebilir.

Eğer satıcınız yanıt vermez ise teslimat süresi dolunca herhangi bir şekilde teslim ettiğini onaylamaz-iptal etmezse otomatik olarak iade sizlere yansımaktadır.

Satıcı eğer teslim ettiğini onaylar ise bildirimler kısmınızdan teslim almadığınızı bildirerek raporlayabilirsiniz.

Böyle bir yanıt alıyorum.

Her şey adamın elinde mi yani?
Pek bir bilgim yok ama siz siparişi onaylamayın satıcıyla konuşun. O da olmuyorsa durumu desteğe anlatın.

Pek bir bilgim yok ama siz siparişi onaylamayın satıcıyla konuşun. O da olmuyorsa durumu desteğe anlatın.

Tamamdır sağ olun.

Bunu yazıyorlar sadece.

Tamamdır sağ olun.

Bunu yazıyorlar sadece.

Bildirimlere girin, aldığınız bildirimde sorun yaşıyorum gibi bir buton olması lazım, ona tıklamanız lazım.

Satıcıdan onay bekliyor diye bir kısım var başka bir şey gelmedi bildirimlere.
3 saat içinde iade olur mu bir şeyi onaylamadım ben çünkü.

Satıcı teslim ettiğini onaylayacak sanırım, bilet oluşturabilirsiniz. İade olacaktır. Satıcı bir cevap vermediyse süre dolunca iade gerçekleşir.