İthal bira tavsiyesi

BülentDigiturk

Gelişen
Yer
Konya
Tekel bayide bulunabilecek ithal yani Türkiye'de üretilmeyen bira tavsiyesi. Tuborg ve Efes grubu markalar İzmir'de üretiliyor. Ben ithal gelenleri merak ediyorum. Tekelde bulunur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her tekelde her ürünü satmaz. Alıcısı olanı rafına ekler. Yani her ithal birayı her tekelde bulamayacağın gibi niş bazı ürünleri tek tük tekelde bulabilirsin.

Heineken, Guinnes, Wheinenstephaner(Şu malı mesela tekelcide buldum alıyorum adam ben alıyorum diye getirtiyordu), Pilsner, Chimay, Bud, Amsterdam mesela ithal ürünlerdir.

Bunların çoğunu zaten Efes ve Tuborg grupları satar. İthal ve kendi ürünleri listesi vardır. Bunların dışında bilgi sahibi olmak istiyorsan bir tekelciye gidip bira listesi var mı bakabileceğini sorabilirsin. 2 grup da kendi ürünlerini ve ithal olanları bröşüre basıyor. Genel olarak ürünleri Migroslarda daha rahat bulursun.

Tekel bayide bulunabilecek ithal yani Türkiye'de üretilmeyen bira tavsiyesi. Tuborg ve Efes grubu markalar İzmir'de üretiliyor. Ben ithal gelenleri merak ediyorum. Tekelde bulunur mu?
İthal dedinmi Heineken Originali kışın soğuğunda balkonda terasta yada arabayı çekip buz gibi bir sahil kenarında lıkırdatacaksın bro.
Kavuran yaz akşamlarında da Heineken Silver gömeceksin bu kadar. Her yerde satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…