İthalatçı garantisinde direkt garantisi yok olarak düşünerek al. Eğer konsol olsaydı, düzgün bakılırsa kolay bozulmaz. İthalatçı olur da kontrolcü deneyimlerime göre sık bozuluyor. O yüzden Bilkom garantiliyi tercih etmek daha iyi açıkça.
Kullanım amacı tam olarak nedir? Konsolunuzda mı kullanacaksınız yoksa bilgisayarınızda mı? Eğer PC üzerinde kullanım yaparsanız DualSense'nin sunmuş olduğu tüm özellikleri kullanamıyorsunuz. Onun bilgisini verelim. DualSense'nin ayrıca bazı modellerinde Drift problemi mevcut olabiliyor. Bu bütçelerde eğer PC için kullanım yapacaksınız; farklı öneriler sunabiliriz.
Alınır ben aldım hiçbir sorun yok sadece analoglar soyuluyor 1. nesilde ona dikkat et onu da Temu'dan 30TL'ye çözmüştüm ama şimdi var mıdır bilmiyorum.
2-3 yil once Bilkom aldim, drift sorunundan cok bahsedildigi icin. 1K saate yakin FC oynadim, 100-200 kadar da CoD oynadim. Henuz hicbir sorun yasamadim. Sans isi diyecegim ama 2 kolda da sorun yasamadim. Yine de 1K verip Bilkom almak daha garanti olabilir.
2-3 yil once bilkom aldim, drift sorunundan cok bahsedildigi icin. 1K saate yakin FC oynadim, 100-200 kadar da CoD oynadim. Henuz hiçbir sorun yasamadim. Sans isi diyecegim ama 2 kolda da sorun yasamadim. Yine de 1K verip bilkom almak daha garanti olabilir.
Kullanım amacı tam olarak nedir? Konsolunuzda mı kullanacaksınız yoksa bilgisayarınızda mı? Eğer PC üzerinde kullanım yaparsanız DualSense'nin sunmuş olduğu tüm özellikleri kullanamıyorsunuz. Onun bilgisini verelim. DualSense'nin ayrıca bazı modellerinde drift problemi mevcut olabiliyor. Bu bütçelerde eğer PC için kullanım yapacaksınız; farklı öneriler sunabiliriz.