berat_01

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

İthalatçı garantili iPhone 16 Pro almak istiyorum ama güvenilirliğiyle alakalı şüphem olduğu için size sormak istedim.

Merhaba arkadaşlar ithlatçı garantili iPhone 16 Pro alamak isitiyorum ama güvenilir mi sizden fikir alamk istedim.

O fiyata PTT'den bir şey alınmaz. Gidin biraz daha verin daha güvenilir sitelerden alın.

Apple Türkiye garantili olmuyor ama imeileri kayıtlı oluyor. Garanti önemli değil derseniz alabilirsiniz. Şahsen ben almazdım yerine sıfır TR cihazı 17 veya ikinci el az kullanılmış 16 Pro bakardım.

Hocam buradan alınır mı? Peki.

O fiyata PTT'den bir şey alınmaz. Gidin biraz daha verin daha güvenilir sitelerden alın.

Çok alan var ama.

Apple Türkiye garantili olmuyor ama imeileri kayıtlı oluyor. Garanti önemli değil derseniz alabilirsiniz. Şahsen ben almazdım yerine sıfır TR cihazı 17 veya ikinci el az kullanılmış 16 Pro bakardım.

Herkes beş yıldır vermi o yüzdenn güvenilir geldi bana yanılıyor muyum?

210 kişi almış bunu da.

Çok alan olsa ne olur? PttAVM'den alıyorsun. Biraz daha güvenilir yerden al. Arçelik olur bak.

Çok alan olsa ne olur? PttAVM'den alıyorsun. Biraz daha güvenilir yerden al. Arçelik olur bak.

Hocam PTT'deki sıkıntıyı anlamadım tam olarak ne gibi problem olabilir sonuçta önemli olan satıcının güvenli ve herkesin ürünü almış olması değil mi?

210 kişi almış bunu da.

Hocam PTT'deki sıkıntıyı anlamadım tam olarak ne gibi problem olabilir sonuçta önemli olan satıcının güvenli ve herkesin ürünü almış olması değil mi?

Satıcılar güvenli değil sitede güvenli değil. Gidip +90k para vereceksiniz telefona. Yapmayın etmeyin ya.