cakiiiiiii3

Uzman
RX 7700XT ile çoğu oyunda çok sorun yaşadım. Konularıma bakabilirsiniz. Mayıs ayına doğru ekran kartımı garantiye göndereceğim ve iade isteyeceğim. Sizce onaylarlar mı? Daha önce yapan oldu mu?

Valorantta akıcı değil oyun bariz bir şekilde mesela ben fareyi çevirirken sanki hz im düşmüş gibi hissediyorum.

İnternettede bu sorunu yaşayan çok.

Hangi kart var sizde ? valorant cs2 oynadınız mı hiç.
7900 XTX kullanıyorum şuan önceki sistemimde 6950XT vardı ne amd software nede bir oyunda problem yaşamadım.

Başka bir sistemde test edin kartı bence zaman kaybı olmasın başka bir sorun var ise.

Yük altında kapansa güç kesse vs olsa kart kesin sıkıntılı diyecem ama başka donanımdada sorun olabilir.

AMD her yönden stabil çalışıyor 6x serisinden beri. Bizzat tecrübe ettiğim için böyle konuşabiliyorum.
Yaşadığım sorunlar ayıplı ürüne mi giriyor ?

7900 XTX kullanıyorum şuan önceki sistemimde 6950XT vardı ne amd software nede bir oyunda problem yaşamadım.

Başka bir sistemde test edin kartı bence zaman kaybı olmasın başka bir sorun var ise.
Arkadaşta'da var galiba rx 6600xt mi ne var onda onda denerim ekran kartını. eğer bir sorun olmazsa demekki onda değil.