rimuru

Başarılı
İtopya'dan hazır sistem aldım. Büyük ihtimalle kasım indirimleri olduğu için yoğun bir dönemdedirler. Daha önce yoğun bir dönemde sistem alan birisi varsa kaç günde kargoya verildiğini söyleyebilir mi? Biraz sabırsızım bu konularda.

Son düzenleyen: Moderatör:
En son hazır bir sistemi 2020 gibi almıştım, temmuz civarları indirim dönemiydi ve 1 haftada vermişlerdi. Zaten şuanda da herhangi bir firmada ortalama 1-2 hafta alır. Hazır kurulu sistem alıyorsanız sabır şart.

İtopya'dan hazır sistem aldım. Büyük ihtimalle kasım indirimleri olduğu için yoğun bir dönemdedirler. Daha önce yoğun bir dönemde sistem alan birisi varsa kaç günde kargoya verildiğini söyleyebilir mi? Biraz sabırsızım bu konularda.
Bugün versen siparişi kargoya verme pazartesiye kayabilir büyük ihtimal o yüzden hafta içi versen daha iyi olur siparişi.

Arkadaşım yeni sistem aldı. 1 hafta içinde sistem eline ulaştı.