İtopya servis rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GKojiro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 561
Birde yayıncılar şöyle iyi böyle iyi diye övsün mal satıyorsa sahip çıkacak Tüketici haklarına şikayet edin Geçmiş olsun.

Bir de yayıncılar şöyle iyi böyle iyi diye övsün mal satıyorsa sahip çıkacak tüketici haklarına şikayet edin geçmiş olsun.

Onlar zaten ayrı bir sacmalik. Hepsi kendi derdinde zaten beleş ürün alıyorlar. Alıcı izleyiciler umurunda değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen bir konuda daha aynısını söyledim. Bu tarz mağazaların hepsi müşteriye destek konusunda rezalet. En iyisi her şeyi kendin alıp kendin toplamak.

Doğru bende sistemi kendim topladım ama birleştirmeyi PC ci yaptırdım. Gözümün önünde. Neyse parasını al gözümün önün de benim aldığım termal macunla benim istediğim kalitede yap dedim. Kafam rahat olsun mantığında.

İlki toplamaydı ikincisi hazır bilgisayardı hazır sistem idi.

Bugün gittim İtopya'ya benim anakartimdan kalmamış ASUS TUF b 650M Pro onun yerine MSI Pro B650-S Wi-Fi verdiler 500 lira fiyat farkı çıktı onu da sağ olsun mağaza müdürü almadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…