Serat

Uzman
Bugün kolaylık olsun diye İtopya şubeden, monitör mağazadan teslim sipariş verdim. Normalde Vatan'dan yaptığım alışverişte 20 dakika bilemedin en geç 1 saat sonra teslime hazır mesajı sipariş sayfasında beliriyordu. Hatta bir keresinde 5 dakikada hazır olduğuna şahit olmuştum. Benim anlamadığım saat 15.40'da verdiğim sipariş nasıl hala ödeme onaylandı da bekliyor. Saat 17.30'da mağazaya gittiğimde "merkezden onay almamız gerekiyor sonra teslim edebileceğiz." cevabını aldım. Bu platinyum kaplı şahaser monitör İstanbul'dan kendilerine kargolatabiliyor olabilirler mi? Öyleyse eyvah!

Bugün kolaylık olsun diye İtopya şubeden, monitör mağazadan teslim sipariş verdim. Normalde Vatan'dan yaptığım alışverişte 20 dakika bilemedin en geç 1 saat sonra teslime hazır mesajı sipariş sayfasında beliriyordu. Hatta bir keresinde 5 dakikada hazır olduğuna şahit olmuştum. Benim anlamadığım saat 15.40'da verdiğim sipariş nasıl hala ödeme onaylandı da bekliyor. Saat 17.30'da mağazaya gittiğimde "merkezden onay almamız gerekiyor sonra teslim edebileceğiz." cevabını aldım. Bu platinyum kaplı şahaser monitör İstanbul'dan kendilerine kargolatabiliyor olabilirler mi? Öyleyse eyvah!

Daha siparişi vereli 1 gün bile olmamış hocam. Biraz abartmışsınız gibi geldi bana. Sonuçta Vatan ile İtopya bir değil ben, Vatan'ın beni 20 gün sipariş için beklettiğini de, İtopyanın'da 1 günden kısa sürede kargo yaptığınıda biliyorum. Yoğunluğa bağlı bir şey bu durum. Dediğiniz gibi İstanbul'dan getirtiyor olabilirler. Burada firmanın herhangi bir hatasını göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ankara'dayım mağazaya 10 km mesafe mağazadan teslim alma işlemini ilk kez yapmıyorum. Hatta İtopya'dan kule soğutucuda aldım girdim 10 dakika sonra verdiler. Burada başka bir sorun var. Ki içeride teslime hazır 10'dan fazla toplama sistem yığını vardı. Yoğunluk altında isen mağazadanda teslim ederim demeyeceksin. Ayrıca stoku hazır paketleme dahil tüm aşamalardan geçmiş fatura kesme aşamasına alınıp kısa sürede teslim aşamasına geçecek maldır mağazadan teslim edilecek mal. Vatan da siparişten 1 saat sonra kafama göre gittiğimde boş kasa kasiyerin arkasındaydı yerde sürüdü önüme bıraktı.
Neyse iptal butonu aktif artık teşekkürler.