Bütçe
2.500 TL

zqrba

Becerikli
Arkadaşıma klavye bakmak için İtopya'ya gideceğiz. Donanımdan çok anlamadığı için seçimi bana bıraktı. Benim önerim Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch oldu.

2.500 TL bütçemiz var. Membran olmayan, bilindik ve kaliteli bir markanın mekanik klavyesini arıyoruz; bilinmeyen Çin markalarını istemiyoruz. Önerilerinizi var mı? Bütçe hafif oynayabilir.

Arkadaşınızın ''Bilinmeyen Çinli'' Kategorisine Aula girmiyorsa F75 modelini önerebilirim. Fakat giriyorsa 2500 Liraya Razer'ın V4X'i de vardı. onun haricinde İtopya'nın bu fiyat civarlarında ''Bilinmeyen Çinli'' markaları daha bol. O yüzden açıkcası pek fazla bir seçenek de yok.

Arkadaşınızın ''Bilinmeyen Çinli'' Kategorisine Aula girmiyorsa F75 modelini önerebilirim. Fakat giriyorsa 2500 Liraya Razer'ın V4X'i de vardı. onun haricinde İtopya'nın bu fiyat civarlarında ''Bilinmeyen Çinli'' markaları daha bol. O yüzden açıkcası pek fazla bir seçenek de yok.
Bilinmeyen çinli dediğimiz markalar genel olarak daha iyi oluyor bilinen markalardan.

Arkadaşıma klavye bakmak için İtopya'ya gideceğiz. Donanımdan çok anlamadığı için seçimi bana bıraktı. Benim önerim Razer Blackwidow V3 TKL Green Switch oldu.

2.500 TL bütçemiz var. Membran olmayan, bilindik ve kaliteli bir markanın mekanik klavyesini arıyoruz; bilinmeyen Çin markalarını istemiyoruz. Önerilerinizi var mı? Bütçe hafif oynayabilir.

İtopya yerine size daha mantıklı ve iyi klavyeler önersek ne dersiniz ?

2000 liraya mekanik klavyelerin ben çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum çünkü üretimde switchlere harcanan paradan kalan parayla çok kaliteli malzemeler alınmayacağını düşünüyorum.

Bu uzun ömürlü olmayacağını düşünme nedenin ne? Sırf ASUS ve olması gerekenden çok daha pahalı diye daha mı uzun ömürlü oluyor?