Aynı şekilde düşünüyorum, hani en azından ürünü satın aldıktan sonra kargo firmasını seçme şansımız olsa sistem daha düzgün işler diye düşünüyorum. Örneğin bugüne kadar Yurtiçi Kargo firmasıyla hiçbir sorun yaşamadım ve her siparişimde teslimatı ertesi gün sağlam bir şekilde sağladılar. Seçme şansım olsa Yurtiçi Kargo'yu seçerdim. Kendileri paketi açıp kontrol etmek istediğimde izin veriyorlar. Daha geçenlerde kahvaltı takımı sipariş etmiştik kırılabilecek bir ürün olduğundan açıp kontrol etmek istedik kurye açıp tek tek kontrol etmemizi bekledi. Tabaklardan birisi kırık çıktı ve kurye arkadaş tutanak tutarak bütün paketi ağır olmasına rağmen geri aldı, hatta iki paket olduğu için birini indirmesinde ben yardım ettim. Bu şekilde bir memnun kalacağım bir kargo süreci yaşamak için kargo ücretini ödemeye razıyım açıkçası.
Bugün ROG'un kendi sitesinden cihazın seri numarasını girip kontrol ettiğimde cihazın servis kaydına ulaştım cihaz 4 günlük bir servis sürecinden geçmiş. Artık bunun üstüne bana cihazın sıfır olduğunu savunma şansları kalmadı. Olay tüketici heyetine gitse bile kesinlikle haklı çıkacağımı düşünüyorum.