Bütçe
5.000 TL

Ahmet Emre

Çalışkan
İyi sosyaller arkadaşlar. Aşağıdaki ürünü hem kalitesi hem de fiyatının uygun olması nedeniyle İtopya'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata alınır mı? Eğer buradan alırsam ve bir sorun yaşarsam, iade sürecinde çok sıkıntı yaşar mıyım? Daha iyi alternatifler varsa önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

https://www.itopya.com/kingston-xs1...ir-harici-ssd-1050mb-okuma1000mb-yazma_u26510

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller arkadaşlar. Aşağıdaki ürünü hem kalitesi hem de fiyatının uygun olması nedeniyle İtopya'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata alınır mı? Eğer buradan alırsam ve bir sorun yaşarsam, iade sürecinde çok sıkıntı yaşar mıyım? Daha iyi alternatifler varsa önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

https://www.itopya.com/kingston-xs1...ir-harici-ssd-1050mb-okuma1000mb-yazma_u26510
İtopya iade sürecinde çok sıkıntılı.

Bir sorun yaşayacagini sanmiyorum ürünle ilgili. Alınır fakat İtopya'nin satis sonrasi destegi nasıl olur bilemiyorum. En fazla garantiye gonderirsin.

Birkaç yerde İtopya'nın kullanıcıları farklı ürünler için uğraştırdıklarını gördüğümden dolayı bu şekilde sormak istedim. Mesela İtopya'dan ürün alıp sonrasında sorun yaşamalarından dolayı müşteri hizmetlerinden destek almak isteyenler olmuş ve pek memnun kalmamışlar. O yüzden güncel olarak İtopya'nın hizmet kalitesinin nasıl olduğunu merak etmiştim.

İtopya iade sürecinde çok sıkıntılı.

Anladım hocam o zaman riske girmemek daha iyi olur sanırım. Peki bu fiyata yakın 2 TB'lık taşınabilir SSD tavsiyeniz var mıdır?

Birkaç yerde İtopya'nın kullanıcıları farklı ürünler için uğraştırdıklarını gördüğümden dolayı bu şekilde sormak istedim. Mesela İtopya'dan ürün alıp sonrasında sorun yaşamalarından dolayı mülteri hizmetlerinden destek almak isteyenler olmuş ve pek memnun kalmamışlar. O yüzden güncel olarak İtopya'nın hizmet kalitesinin nasıl olduğunu merak etmiştim.

Anladım hocam o zaman riske girmemek daha iyi olur sanırım. Peki bu fiyata yakın 2 TB'lık taşınabilir SSD tavsiyeniz var mıdır?

Taşınabilir SSD kullanmıyorum şunu al derim bozuk falan çıkar vebal almayalım. Daha tecrübeliler yardımcı olurlar elbette. Genelde bilindik markaları tercih edebilirsiniz.

Öncelikle satış sonrası destek berbat. Gerçekten ilgisizler. İade konusunda çok uğraştırıyorlar, iade almamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Garanti süreci de normalden uzun sürüyor.

Elbette ki memnun kalan, sürekli alışveriş yapanlarda vardır ancak geneli şikayetçi olan bir yeri şahsen tercih etmezdim. Trendyol, MediaMarkt gibi yerlerden daha fazla para vererek almanız daha iyi olabilir.