1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 17 Mayıs 2025 #11 WrefaqDewa dedi: İtopya'dan kendi topladığım PC sipariş ettim de işlemciye termal macun sıkıyorlar mı? Bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Montajlanmış sistem aldıysanız sürülür. Eğer demonte bir sistem almışsanız sürülmez kendiniz sürmeniz gerekir. Hayırlı olsun şimdiden.
WrefaqDewa dedi: İtopya'dan kendi topladığım PC sipariş ettim de işlemciye termal macun sıkıyorlar mı? Bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Montajlanmış sistem aldıysanız sürülür. Eğer demonte bir sistem almışsanız sürülmez kendiniz sürmeniz gerekir. Hayırlı olsun şimdiden.
KS KS W WrefaqDewa Üyecik Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 2 17 Mayıs 2025 #12 199 dedi: Montajlanmış sistem aldıysanız sürülür. Eğer demonte bir sistem almışsanız sürülmez kendiniz sürmeniz gerekir. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
199 dedi: Montajlanmış sistem aldıysanız sürülür. Eğer demonte bir sistem almışsanız sürülmez kendiniz sürmeniz gerekir. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
2 20424 Bilgin Merkez Kontrolü Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 7.372 Çözümler 255 Beğeniler 5.523 17 Mayıs 2025 #13 WrefaqDewa dedi: Corsair H150i Elite Capellix XT. Genişletmek için tıkla... Macun o soğutucunun üzerine sürülü geliyor, montajlarken ek macun kullanılmıyor, bunu dert etmenize gerek yok.
WrefaqDewa dedi: Corsair H150i Elite Capellix XT. Genişletmek için tıkla... Macun o soğutucunun üzerine sürülü geliyor, montajlarken ek macun kullanılmıyor, bunu dert etmenize gerek yok.
KS KS W WrefaqDewa Üyecik Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 2 17 Mayıs 2025 #14 20424 dedi: Macun o soğutucunun üzerine sürülü geliyor, montajlarken ek macun kullanılmıyor, bunu dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
20424 dedi: Macun o soğutucunun üzerine sürülü geliyor, montajlarken ek macun kullanılmıyor, bunu dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
S snop02 Uzman Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 841 Çözümler 4 Beğeniler 364 Yer Ortadoğu 17 Mayıs 2025 #15 WrefaqDewa dedi: İtopya'dan kendi topladığım PC sipariş ettim de işlemciye termal macun sıkıyorlar mı? Bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Montaj sectiysen yapsınlar yani bir zahmet, Termal opsiyon degilki surmesinler, mecburi.
WrefaqDewa dedi: İtopya'dan kendi topladığım PC sipariş ettim de işlemciye termal macun sıkıyorlar mı? Bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Montaj sectiysen yapsınlar yani bir zahmet, Termal opsiyon degilki surmesinler, mecburi.