Galatasaray, Sane'nin harika golüyle öne geçti. Fenerbahçe'nin attığı gol ise elle oynama sebebiyle iptal edildi.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
İsmail Yüksek biraz fazla yerde takılıyor. Bakalım maç sonucu ne olacak? Beşiktaş'lı olarak dertsiz derbi izlemek ne güzel şey.
Ben bunu artık modern futbolun içinde görüyorum. Herkes yapıyor artık.İsmail Yüksek biraz fazla yerde takılıyor. Bakalım maç sonucu ne olacak?
Vadbav
Başarılı
Alıştık artık ya. Yine tek eğlence Fenerbahçe.Galatasaray, Sane'nin harika golüyle öne geçti. Fenerbahçe'nin attığı gol ise elle oynama sebebiyle iptal edildi.
Eki Görüntüle 207012
Elma ısıran
Üstün
Lemina’nın sarı kartı hatalı karardı. Adam topa müdahale etmiş. Kerem Lemina’nın üzerine zıplamış.
Doğru. Etkili fauller kazandırıyor, yalan yok.Ben bunu artık modern futbolun içinde görüyorum. Herkes yapıyor artık.
SpeedBeast34
Üstün
Galatasaray, Sane'nin harika golüyle öne geçti. Fenerbahçe'nin attığı gol ise elle oynama sebebiyle iptal edildi.
Eki Görüntüle 207012
Bu maç ikinci yarı çok çirkefleşecek izleyin görün demedi demeyin sakin bitmez bu maçlar.
Elma ısıran
Üstün
Çirkefleşecek taraf herkesin de bildiği üzere Fenerbahçe. Bunu bekliyoruz.Bu maç ikinci yarı çok çirkefleşecek izleyin görün demedi demeyin sakin bitmez bu maçlar.
Kırmızı ve kavga garanti. Yine dopdolu göreceğiz soyunma odasına giden koridoru.Bu maç ikinci yarı çok çirkefleşecek izleyin görün demedi demeyin sakin bitmez bu maçlar.