İyi akşamlar

Herkese iyi akşamlar hocalarım. Sağlığınız sıhhatiniz umarım iyidir. Hepinizi merak ettim, hâlinizi hatırınızı sormak istedim. Nasılsınız?
İyi hocam, eve kedimin yavrusu geldi, bir tatlı bir görseniz. Ancak başkasına vereceğiz. Sahiplendireceğiz yani. Sahiplendireceğimiz kişi şimdi geldi alacak kediyi, yolu açık olsun. Ben kendi kedim ile devam. Ve 1 ay sonra ise kötü bakılmış bir kediyi alacağız ancak geri vermeyeceğiz bunu zira kedi kemik torbası gibi ve sanırım depresyonda. Kötü halde yani. Evde bakılmasına rağmen nasıl bu kadar kötü olmuş anlayamıyorum. Bir tane çocuk var 2-3 yaşlarında o kediyi çok sıkıyor, kuyruğundan falan tutuyor ondan dolayı kedinin depresyona girdiğini düşünüyorum. Çok daha iyi bir hale getireceğiz inşallah kedişi.

Yavru kediler çok tatlı ya

Bizim binanın bahçesinde 3 tane yavru kedi var, anneleri ile kalıyorlar.

Yavru kediler çok tatlı ya

Bizim binanın bahçesinde 3 tane yavru kedi var, anneleri ile kalıyorlar.
Ya bu bir tatlı bir tatlı, beni annesi sandı yalamaya başladı Ancak kendisi yaklaşık yarım saat sonra gidiyor, yeni sahiplerinin ona iyi bakacağından eminim. Çok güzel bir hayatı olacak bence.

Diğer kediye gelirsek kedi tahminimce 2 veya 3 kilo (bence max 3,5 4 kilo falan, 2 olsa ölürdü bence). Ve kedi yetişkin yeni doğum yaptı. Kediye çok üzülüyorum, o çocuk kediyi fena halde bunaltmış ve zaten tahminimce kediye iyi bakılmıyor (evde olmasına rağmen) alabilirsek sınırsız alacağız, sınırsız alamasak bile 1 ay boyunca ona en iyi şekilde bakıp geri vereceğiz. Ancak ilk amacımız sınırsız almak. Sahibi bize geri verin diye tutturursa 1 ay boyunca onun sağlığını, mutluluğunu olabildiğince yerine getirip öyle vereceğiz. Ancak dua edin de sınırsız kalsın bizde. Kendisi dişi, benim kedim ise erkek. Çiftleşmeye çalışabilirler ancak biz hemen cicik dişi kediyi kısırlaştırıp bu sorunu çözmeyi planlıyoruz. (Kediyi tamamen bize verirlerse tabii ki).

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sıcaklar olmasa daha iyi olabilir insan. Ama iyi olmaya çalışıyoruz.

iPhone, Mac, iPad üçlüsü hocam. Telefon olarak IP6 kullanıyorum IP15Pro veya S24 düşünüyorum. S24'ün tadına çok bakmak istesem de AirDrop'u sıklıkla kullandığım için 15p alacağım galiba.

Bence Android alma. Bütün sistemin iOS sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…