Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Günaydın, iyiyim her zamanki gibi, tek üzüntüm elektrik kesintisi sonrası yaşadığım güç kaynağı patlaması.
PSU patladı mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Çalışmıyor artık.
- Makaleler
- 1
Geçmiş olsun hocam. Belediyeler sağ olsun ülkemizde daha düzgün elektrik sistemi yok.
Hastaneden 2 gün önce çıkmanın verdiği mutlulukla Barış Manço dinliyorum.
Maalesef hocam hatalı olan kısım onlar nötr fazlarını kesmişler.Geçmiş olsun hocam. Belediyeler sağ olsun ülkemizde daha düzgün elektrik sistemi yok.
Herkese iyi akşamlar hocalarım. Sağlığınız sıhhatiniz umarım iyidir. Hepinizi merak ettim, hâlinizi hatırınızı sormak istedim. Nasılsınız?
Müzik dinliyorum, keyfim gayet yerinde. Bu aralar ilişkim de iyi gidiyor, işlerim de, hayatım da, ailem ile de aram çok iyi. Kısacası çok iyiyim, siz nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
- Makaleler
- 1
Adınıza çok ama çok sevindim hocam, hep böyle mutlu ol. Sen bu kadar iyi olunca ben de iyi oldum. Hep böyle ol.Müzik dinliyorum, keyfim gayet yerinde. Bu aralar ilişkim de iyi gidiyor, işlerim de, hayatım da, ailem ile de aram çok iyi. Kısacası çok iyiyim, siz nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Silverback Gorilla
Üstün
Oha seni biliyorum forumda kız arkadaşın vardı ne oldu?Müzik dinliyorum, keyfim gayet yerinde. Bu aralar ilişkim de iyi gidiyor, işlerim de, hayatım da, ailem ile de aram çok iyi. Kısacası çok iyiyim, siz nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Biz bitireli çok oldu ki..Oha seni biliyorum forumda kız arkadaşın vardı ne oldu?