Merhaba, ekran kartı hariç bütün parçaları tamamladım ve BIOS vs kurmak istiyorum ekran kartını indirim ile almayı planlıyorum. Bu sebeple kötü bir kart takacağım bu diğer bileşenler zarar verir mi? Elimde 9800 ekran kartı var bir de HD... AMD ekran kartı ikisinden birisi çalışıyor ve takmayı planlıyorum. Cevaplarınız bekliyorum teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Ekran kartının pinlerinde sorun yoksa bir şey olmaz. Aksi halde anakarttaki giriş bozulabilir.
cerrahpaşalı
Yetkin
- Makaleler
- 3
Bir şey olmaz.
Merhaba, ekran kartı hariç bütün parçaları tamamladım ve BIOS vs kurmak istiyorum ekran kartını indirim ile almayı planlıyorum. Bu sebeple kötü bir kart takacağım bu diğer bileşenler zarar verir mi? Elimde 9800 ekran kartı var bir de HD... AMD ekran kartı ikisinden birisi çalışıyor ve takmayı planlıyorum. Cevaplarınız bekliyorum teşekkürler.
Bir sorun olması muhtemel değil.
- Makaleler
- 13
Ekran kartı sağlam ise neden birleşene zarar versin? Gönül rahatlığı ile takabilirsiniz.
Ekran kartı sağlam ise neden birleşene zarar versin? Gönül rahatlığı ile takabilirsiniz.
Şu an taktım anakartta kırmızı ışık yanıyor.
- Makaleler
- 13
Uyumsuzluk yapmıştır. Bu yine de zarar vereceği anlamına gelmez.
Uyumsuzluk yapmıştır. Bu yine de zarar vereceği anlamına gelmez.
Düzeldi şimdi boot yanıyor. BIOS Update yapıyorum ne anlama geliyor?
- Makaleler
- 13
Tam olarak hangi ekranda? Fotoğraf paylaşabilir misiniz?Düzeldi şimdi boot yanıyor. BIOS Update yapıyorum ne anlama geliyor?
Tam olarak hangi ekranda? Fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Şimdi DRAM yanıyor 4 tane ışık var altında yazıyor hocam.
Yeni konular
-
-
XBOX Game Pass oyunlarına ReShade kurarken "izniniz yok" hatası
- Destek Ekibi
-
-
GTA 5 Enhanced DLSS 5 veya ReShade kurulumundan sonra açılmıyor
- Destek Ekibi
-
-
-